Filtrer efter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Microplane Rivejern - verdens bedste

Verdens bedste rivejern bliver det kaldt, og det tilslutter jeg mig gerne. Faktisk ejer jeg ikke meget køkkenværktøj privat, fordi jeg i mit fotostudie på havnen i Odense har alt, hvad jeg skal bruge, og mere til. 

Microplane-rivejernet er til gengæld næsten det bedste køkkengrej, jeg ejer hjemme i mit hus. Jeg bruger stort set kun dette rivejern - mest til citron og parmesan.  Rivejernet ligger godt i hånden og kan gå i opvaskemaskinen, hvilket jeg sætter pris på.  Virksomheden Microplane begyndte først senere i sin historie at producere køkken­udstyr.

Inden da lavede den blandt andet værktøj til træ, for eksempel raspe. Hvis du ved, hvad en rasp er - det gjorde jeg nemlig ikke - er det tydeligt, hvorfra inspirationen til rivejernene er kommet.  Microplane-rivejern findes i et hav af varianter, og i mit professionelle arbejde har jeg da også flere udgaver.

Microplane Rivejern - verdens bedste