Aperci – Sønderjysk Lakrids

Aperci – Sønderjysk Lakrids

En skønne dag fik Helle pludselig en genial ide, “Skal vi ikke prøve at lave vores egen lakrids?”. Vi syntes begge to, at det kunne være spændende, og tanken var, at det nok ikke ville være så svært, at koge lidt lakrids, så vi blev hurtigt enige om at vi på et tidspunkt ville prøve at kaste os ud i et lakrids eventyr. Så en dag hjemme i stuen tog vi beslutningen om, at nu ville vi koge en lakrids lige som vi kunne tænke os den skulle være. Og vi kom vidt omkring.. Konklusionen var klar:” Vi ville lave en lakrids, der var blød i konsistens, og så måtte den ikke sætte sig fast i tænderne”. Så der blev lånt bøger på biblioteket, og der blev ringet rundt til flere slikproducenter. Og vi tænkte:” Yes det er da nemt”..Og så kom gryden ellers i kog.

Aperci – Sønderjysk Lakrids