Aniello pinot noir
Aniello høst 2018
høst 2018 argentina patagonien
  • Aniello pinot noir
  • Aniello høst 2018
  • høst 2018 argentina patagonien

Aniello Pinot Noir "006" Riverside Estate Rio Negro Patagonia

115,00 kr.

2015 

på lager

Alle Dagens Tilbud klik her

Rio Negro er det nyeste område i Verden for Bourgogne-druen pinot noir, og det kølige klima i det sydligste Amerika giver en vin med overdådig aroma og lang, afrundet smag fuld af frugt.

Aniello ligger i Rio Negro, så langt mod syd i Amerika, som vin kan gro. Vingården ejes af den unge Bernasconi. Han har fortid i vingiganten Chakana, men ville noget andet og bedre. Vingården er ganske lille og ligger langs floden Negro -den eneste flod i regionen, hvor der faktisk er vand hele året! Domænet drives uden kunstgødning og insektgifte med lavt udbytte og streng sortering....Etiketten er af den vietnamesiske kunstner Thanh Xinh.

Chanet Deleuran skriver (Måltid dec16): "Lys og imødekommende pinot-farve med en overraskende kompleks og spændende duft af hindbær og jordbær. Dyb, blød smag af modne jordbær og ret aromatiske hindbær - og igen noget frisk hø. Den argentinske kavaler er et herligt forfriskende bekendtskab med en behagelig syre og en moden diskret bærsødme, der slikker kælent om drøblen. Alkoholen er i kort snor. Den smager af et glas mere - eller to. Den føles godt i munden. Kalkun, flæskesteg og andesteg uden for kraftigt tilbehør som fx de brune, karamelliserede kartofler vil passe godt her".