Rugsur til Rugbrød 1 kg - Valsemøllen

Tørret rugsurdej fra Valsemølle gør det muligt at bage rugbrød med den rette syregrad og smag, samt sikrer et skærefast og velsmagende rugbrød med god friskholdning.

Valsemøllen
- vi får den hjem når du bestiller
99,95 kr.
Fjernlager ca. 1 -2 dages ekstra leverings tid
- vi får dem hjem når du bestiller

  Salg til -

Erhverv og Privat

  Spørgsmål ?

- ring / sms 30281060

  Emballage

- vi genbruger papkasser

  Prismatch -

her handles til laveste priser

Rugsur til Rugbrød 1 kg - Valsemøllen

Tørret rugsurdej gør det muligt at bage rugbrød med den rette syregrad og smag, samt sikrer et skærefast og velsmagende rugbrød med god friskholdning. Er baseret på en rugsurdej, der er tørret og derefter formalet til mel. Syregraden er 165 -195°. Anvendelse: Vejledende dosering 1-8% af opskriftens melmængde. Det svarer til 10-80 g pr. kg mel.

Beskrivelse

Tørret rugsurdej til brødbagning, dosering 1-6% på melmængden

Anvendelse

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer Anvendelse: Vejledende dosering 1-8% af opskriftens melmængde. Det svarer til 10-80 g pr. kg mel.

Vejledning

Bagning: Opskrift til 8 rugbrød: Ingredienser til iblødsætning: 175 g Rugsur 2.000 g Skårne rugkerner NaturAks (2305004) 750 g Solsikkekerner Naturaks (9012000) 500 g Hørfrø Naturaks (9011000) 120 g Salt 3.000 g Vand 6.545 g Iblødsætning i alt Hæld alle ingredienser til iblødsætning sammen. Lad iblødsætningen hvile mindst 12 timer. Ingredienser til dej: 6.545 g Iblødsætning 1.000 g Stenformalet Rugmel (2304304) 550 g PowerHvede Fuldkornsmel NaturAks (2511004) 100 g Mørk Brødmalt (9282030) 40 g Gær 1.200 g Vand 9.435 g Dejvægt i alt Dejtemperatur: 28-30°C. Æltetid: 20 min. langsomt Liggetid: 30 min. i æltekar/rørekedel. Dejvægt: 1.100 g Form: Rugbrød: Aluform 75165 eller Valsemøllens rugbrødsform. Dekoration: Glat og drys med sesamfrø Hævetid: 45-50 min. Bagetemperatur (vejl.): Bageriovn: Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp. Gastroovn: Indsættes ved 230 °C faldende til 170-160°C. Bagetid (vejl.): Ca. 55-60 min. (kernetemperatur på min. 96°C)

Allergener: GLUTEN

Næringsindhold pr. 100g

Energi 1333kj/318 kcal Fedt 1.6 g - Heraf mættede fedtsyrer 0.4 g Kulhydrater 60 g - Heraf sukkerarter 1.7 g Protein 7.4 g Salt 0.1 g Kostfibre 16 g

Du vil eventuelt også synes om

16 andre varer i den samme kategori: