- Ny
Rugsur til Rugbrød 1 kg - Valsemøllen
Tørret rugsurdej fra Valsemølle gør det muligt at bage rugbrød med den rette syregrad og smag, samt sikrer et skærefast og velsmagende rugbrød med god friskholdning.
Erhverv og Privat
- ring / sms 30281060
- vi genbruger papkasser
her handles til laveste priser
Rugsur til Rugbrød 1 kg - Valsemøllen
Beskrivelse
Tørret rugsurdej til brødbagning, dosering 1-6% på melmængden
Anvendelse
Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer Anvendelse: Vejledende dosering 1-8% af opskriftens melmængde. Det svarer til 10-80 g pr. kg mel.
Vejledning
Bagning: Opskrift til 8 rugbrød: Ingredienser til iblødsætning: 175 g Rugsur 2.000 g Skårne rugkerner NaturAks (2305004) 750 g Solsikkekerner Naturaks (9012000) 500 g Hørfrø Naturaks (9011000) 120 g Salt 3.000 g Vand 6.545 g Iblødsætning i alt Hæld alle ingredienser til iblødsætning sammen. Lad iblødsætningen hvile mindst 12 timer. Ingredienser til dej: 6.545 g Iblødsætning 1.000 g Stenformalet Rugmel (2304304) 550 g PowerHvede Fuldkornsmel NaturAks (2511004) 100 g Mørk Brødmalt (9282030) 40 g Gær 1.200 g Vand 9.435 g Dejvægt i alt Dejtemperatur: 28-30°C. Æltetid: 20 min. langsomt Liggetid: 30 min. i æltekar/rørekedel. Dejvægt: 1.100 g Form: Rugbrød: Aluform 75165 eller Valsemøllens rugbrødsform. Dekoration: Glat og drys med sesamfrø Hævetid: 45-50 min. Bagetemperatur (vejl.): Bageriovn: Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp. Gastroovn: Indsættes ved 230 °C faldende til 170-160°C. Bagetid (vejl.): Ca. 55-60 min. (kernetemperatur på min. 96°C)
Allergener: GLUTEN
Næringsindhold pr. 100g
Energi 1333kj/318 kcal Fedt 1.6 g - Heraf mættede fedtsyrer 0.4 g Kulhydrater 60 g - Heraf sukkerarter 1.7 g Protein 7.4 g Salt 0.1 g Kostfibre 16 g