Moscow Beer - Baladin - Øl Cocktail

23,7 cl. - 6,5% alc.

Server high end coctails for dine gæster, som hvis du havde din egen bartender

Baladin Bierre
Køb nu! kun 24 stk. tilbage på lager!
46,00 kr.

Minimumsantallet for køb af varen er 4.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Den er strågul i farven, delikat let diset. I næsen fornemmer du med det samme dufte af krydret ingefær, efterfulgt af plante- og citrusnoter fra Baladin øllen Sud.  Smagen er frisk og varm med ingefær, takket være Ginger Beer Baladin, herefter frigiver den citrusnoter, og bitre hints af humle, afslutningsvis vedvarende og krydret.

Oprindelsen af ​​Moscow Mule (af Michele Marzella): "Moscow Mule er cocktailen, der står for robusthed. Denne succesfulde drink blev skabt, da tre uheldige iværksættere mødtes. Det var tilbage i 1940'erne, da tre kæmpende forretningsmænd mødtes i en bar i New York: den første lavede vodka (nu et meget populært mærke), den anden lavede en ingefærdrik kaldet "ingefærøl", og den tredje - en kvinde - ledede et kobbervarelager og var bogstaveligt talt ved at drukne i kobberkopper. Mødet gav liv til den berømte Moscow Mule, som Baladin har nyfortolket ved at tilføje krydderier til en håndværksmæssig øl af høj kvalitet”.

Baladin ølcocktails kommer fra ideen om at lave klassiske cocktails ved hjælp af håndværksøl, hvis aromatiske egenskaber er ideelle til respektfuldt at genfortolke deres opskrifter. Baladin pubber og restauranter har længe tilbudt nogle "twists på klassikere" til kunder, der kan lide cocktails. Deres succes har ansporet Teos ønske om at skabe en række drinks, der er klar til enhver lejlighed: ved en bar eller et pubbord, eller komfortabelt siddende på din sofa derhjemme.

Det, der gør dem unikke, er ikke kun brugen af ​​øl, men også af spiritus, hvor alkoholen er destilleret fra øl. Ideen opstod oprindeligt om at give nyt liv til øl, der er tilbage i vores lagre på grund af nedlukningen, men det skubbede faktisk Baladin-filosofien endnu længere i dens bestræbelser på at skabe en kort og kontrolleret forsyningskæde.

Til sin Moscow Beer - en krydret cocktail med citrusnoter - har Teo valgt en øl, der er indbegrebet af den italienske landbrugsforsyningskæde bag hans bryggeri: Sud di Baladin. Dens citrusnoter og lette karakter er det perfekte match til den krydrede ingefær i Ginger Beer Baladin. En 100% Baladin-drik. 

Du vil eventuelt også synes om

7 andre varer i den samme kategori: