Beermouth og Tonic - Baladin - Øl Cocktail

23,7 cl. - 6% alc.

Server high end coctails for dine gæster, som hvis du havde din egen bartender

Baladin Bierre
Køb nu!!
46,00 kr.
Fjernlager ca. 1 -2 dages ekstra leverings tid
- vi får dem hjem når du bestiller

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

 Lys gul med næste rav nuancer. Den aromatiske profil af Beermouth kommer meget tydeligt frem med sine behagelige dybe, harmoniske og elegante noter. 

De blidt bitre noter blandes med frisk strejf af citrusskal.

Afslutningen er vedholdende og velafbalanceret, med et behageligt citruspræg, som gør det hele meget let at drikke.

 Da Beermouth blev udviklet, besluttede teamet - Teo, Dennis Zoppi og Giacomo Donadio - at den endelige opskrift, fundet efter mange måneders ubønhørligt arbejde, skulle bestå den ultimative test, at være den perfekte ledsager til tonicvand. 

 Resultatet efterlod alle målløse.

Fortyndet, ved den rigtige serveringstemperatur, åbnede Beermouth sig og forvandlede sig. Dens dybe, intense, komplekse komponenter kom frem i al deres elegance.

Samtidig var der en eksplosion af friske noter af citrusskal, som lige gav dig lyst til at tage endnu en slurk.  Et nyt eventyr var begyndt. Der manglede kun én ting: det ideelle tonic-vand, som ville fremhæve og fremhæve alle de aromatiske profiler i Beermouth uden at dække dem. En blid og ekstremt elegant tonicvand, der på enkeltvis ville komplementere buketten. En tonicvand med sin egen sjæl, med evnen til at legemliggøre det land, det kommer fra, og dets traditioner.  Teo påbegyndte missionen og skabte Tonica al Fieno, lavet med ekstrakt af majhø (det første forårssnit): dens urteagtige noter rammer en perfekt balance med bitterheden fra kininen. 

Beermouth & Tonic kan defineres som et twist på klassiske Gin & Tonic. Men der er mere til det. Det er en kombination af viden, en udveksling, et møde. Det er et produkt, der fortæller, hvilket land det kommer fra, og lysten til at eksperimentere hos de mennesker, der bor i det. Det er et nyt produkt, der understøttes af en tidløs gigants stærke skuldre, en klassiker og viser nye veje at følge. Nye grænser at overskride.

Du vil eventuelt også synes om

7 andre varer i den samme kategori: