Sidro Spritz - Baladin - Øl Cocktail

23,7 cl. - 5,3% alc.

Server high end coctails for dine gæster, som hvis du havde din egen bartender

Baladin Bierre
Køb nu! kun 24 stk. tilbage på lager!
46,00 kr.

Minimumsantallet for køb af varen er 4.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Appelsin og honning i farven, dens duft er domineret af delikate noter af mandarin, der blander sig med krydderiet fra bitter og de friske æblearomaer fra Sidro Baladin . 

I munden frigiver den en delikat bitter kompleksitet med noter af ensian og bitter appelsinskal.

Smagen er fyldig og perfekt afbalanceret mellem citrusskal og bitre urter, med en vedvarende og duftende finish af grønt æble.

Sidro Spritz - Baladin - Øl Cocktail

Oprindelsen af ​​Spritz (af Michele Marzella): Spritz, den mest italienske af aperitiffer, skyldes faktisk sin oprindelse til østrigske soldater, som under det østrig-ungarske styre i det XVIII ad XIX århundrede ville "spritze" vinene fra Veneto-regionen - som de fandt for stærk - med sprudlende vand. 

 Vi har besluttet at "spritze" vores aperitif med noget fin Baladin æblecider, for en uforglemmelig Sidro Spritz. 

Sidro Spritz er en af ​​de mest populære cocktails blandt passionerede drikkere, der kommer til Baladins barer og restauranter. Teos elskede æblegærede drik blev inkluderet i Baladin-sortimentet, da vi begyndte at arbejde med en fransk håndværksproducent. Det er for nylig blevet et al-italiensk samarbejde, lavet med en blanding af 100% italienske æbler.

For at lave en god Spritz skal du bruge vinens typiske syre, og den har vi fundet i cider, som også tilføjer en aromatisk frugtagtig note. 

 For at sikre, at Baladin ølcocktails er så drikkevenlige som muligt, fås de i dåser med letåbnede ender, hvilket gør det rigtig nemt at skænke dem op. Den samme dåse, afkølet, kan også bruges til at nippe til cocktailen direkte fra den, eller med et sugerør.   

Du vil eventuelt også synes om

7 andre varer i den samme kategori: