Seneste indlæg på bloggen
Bastian kurv
Bastian kurv, hvad er nu det?
Roma Edizione Limitata DOC 2017 - Poggio Le Volpi
Julevin - perfekt til grillet andesteg
Diplomatico Vintage Rom 2007
Diplomatico Vintage rom, Ja, hvad i alverden betyder det!!
Rødkål til jul - med Ribssaft fra Vibegaard
Lav din egen rødkål, nemt, hurtigt og billigt.
Rødkål til jul - med Ribssaft fra Vibegaard
Du skal bruge:
1 stor rødkål
600g sukker
6 dl eddike evt. Æbleeddike
4 dl. Vibegaard ribssaft
Kan tilsmages med appelsinsaft, hvis den skal være lidt mere julet.
1. Snit rødkålen med en skarp kniv, den kan snittes både grov eller fint, vi foretrækker grov, så der lidt struktur i kålen.
2. Kom den snittede rødkål i en gryde, tilsæt eddike, sukker og saft, læg låg på og bring gryden til kogepunktet. Kålen skal vendes et par gange undervejs.
3. Når det har kogt, slukkes, og rødkålen skal have lov at køle ned i lagen til stue temperatur herefter hældes kål, med lagde over i en beholder, filmes og sættes på køl. Vigtigt at presse kålen ned i lagen med en lille tallerken eller andet. Rødkålen skal nu stå og trække i 24 timer og er så færdig.