VOLBEAT LIMITED EDITION RUM

- kategorier : Nyheder

Ja, vi snakker selvfølge lige om det danske musik band Volbeat som i anledning af deres 20 års jubilæum 2001 - 2021 har frigivet denne eksklusive 20 års rom som er samme alder som bandet. Den skulle ganske vist have været frigivet i 2021 hvor det oprindelige Jubilæum er, men grundet mangel på glas flasker til at fylde rommen på, var det ganske enkelt ikke muligt. 

Efter længere tids søgen har Volbeat nøje udvalgt denne 20-års jubilæumsrom fra Guyana i det nordlige Sydamerika. En rom, som er tappet på eksklusive flasker med Volbeat "skullwing-vedhæng" i Danmark - og som har været lagret 20 år på amerikanske egetræsfade i Guyana. 

Volbeat Limited Edition er en helt igennem unik single estate rom, der kun er produceret i 2.400 nummererede flasker, som er tappet fra ni forskellige fade. Fade, som Volbeat selv har udvalgt til denne helt specielle 20-års jubilæumsrom.

Hver enkelt flaske er nummereret med både fad- og flaskenummer - og rommen leveres i Volbeats nøje udvalgte jubilæumsemballage. "Vi har lagt en stor indsats i at vælge den rigtige flaske og lave en eksklusiv emballage, der afspejler Volbeat-ånden," siger Michael Poulsen.

 Volbeat Limited Edition er en lækker og helt fantastisk rom med fyldig og ren smag med noter af vanilje, egetræ og læder. En rom, der er lagret til perfektion i netop 20 år, så både Volbeat og Volbeat Limited Edition Rum har fælles rødder i 2001.

Find din Volbeat rom klik her