Dona Paula Chardonnay

Paula Chardonnay

Udsolgt prøv denne chardonnay istedet

Køb nu!!
85,00 kr.
Udsolgt

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Argentina - Hvidvin
Drue: Chardonnay

 

Denne vin kommer fra Viña Doña Paula, der er beliggende i ét af de højst beliggende områder i Lujan de Cuyo regionen i Mendoza provinsen i Argentina - et område, som er kendt for at producere argentinske vine af meget høj kvalitet. Viña Doña Paula råder over760 ha. vinmarker og har siden den første årgang i 1999 bevist, at de er i stand til at producere og levere flotte kvalitetsvine fra den nye verden. Lige siden Viña Doña Paula blev grundlagt i 1997 har det været et af de få argentinske vinfirmaer, der har valgt at producere argentinske vine specielt tilpasset eksportmarkedernes smag.

Viña Doña Paula producerer en serie vine under navnet Paula. Paula serien er billigere end Doña Paula serien og består ligeledes af varietal vine. Paula serien kendetegnes ved at være komplekse, intense og frugtrige vine i utrolig flot international stil.

Denne vin er produceret af 100% Chardonnay druer, der er dyrket i Tupungato i Mendoza provinsen i Argentina. Vinen har været lagret på ståltanke og egetræsfade.

Det er en elegant hvidvin med flot klar gul farve, eksotisk duft af ananas, melon, fersken og vanilje, frisk, rund og fløjlsblød frugtsmag samt en blid og behagelig eftersmag.

Vinen er særdeles velegnet til fisk, skaldyr, fjerkræ, salater samt de fleste pastaretter.

Denne velafbalancerede og harmoniske vin bør drikkes mens den er ung og frisk.

 

Alkoholprocent: 13,5 
Restsukker: Under 2 gr./ltr. 
Indhold: 75 cl. 
Type: Tør 

300 andre varer i den samme kategori: