Yarden Gewurztraminer Semi-Dry

yarden Gewurztraminer Semi-Dry

Køb nu!!
139,00 kr.
Fjernlager ca. 1 -2 dages ekstra leverings tid
- vi får dem hjem når du bestiller

Yarden Gewurztraminer Semi-Dry

Golan Heights - Hvidvin

Drue: Gewurztraminer  

Produced and bottled by Golan Heights Winery, Golan.

Denne vin kommer fra Golan Heights Winery, der blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golan højderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har man haft stor succes med at producere de fineste medalje-vindende vine. Ved "The International Wine and Spirit Competition 2004" i London vandt Golan Heights Winery prisen som "Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin". I "Wine Report 2008" af Tom Stevenson kåres Golan Heights Winery som "Bedste israelske winery". Ved Vinitaly 2011 blev Golan Heights Winery kåret som "Verdens bedste vinproducent" samt modtog det prestigefulde Grand Trophy. Sidst men ikke mindst vandt Golan Heights Winery Wine Enthusiasts prestigefulde Wine Star Award 2012 i kategorien "New World Winery of the Year". Denne succes og stabilitet har for alvor sat Golan højderne på det internationale vinkort.

Vinen er produceret af 100% Gewurztraminer druer, der er dyrket i det kølige område i den nordlige del af Golan højderne i Galilæa området. Dette område har bevist at det er specielt velegnet til dyrkning af netop Gewurztraminer druer.

Det er en hvidvin med flot, klar farve, delikat duft af friske, tropiske frugter understøttet af et strejf af krydderier, fyldig smag med en lille smule sødme samt en blid og behagelig eftersmag.

Den er særdeles velegnet som aperitif samt til fiske- og fjerkræretter.

Vinen kan med velbehag nydes nu og bør drikkes forholdsvis ung.

 

Alkoholprocent: 13,5 
Restsukker: Ca. 6,5 gr./ltr. 
Indhold: 75 cl. 

Type: Halvtør

Du vil eventuelt også synes om