Yarden Pinot Noir 2012
 • Yarden Pinot Noir 2012

Yarden Pinot Noir 2012

265,00 kr.

Yarden Pinot Noir 2012

På lager

Alle Dagens Tilbud klik her

Produced and bottled by Golan Heights Winery, Golan.

Denne vin kommer fra Golan Heights Winery, der blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golan højderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har man haft stor succes med at producere de fineste medalje-vindende vine. Ved "The International Wine and Spirit Competition 2004" i London vandt Golan Heights Winery prisen som "Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin". I "Wine Report 2008" af Tom Stevenson kåres Golan Heights Winery som "Bedste israelske winery". Ved Vinitaly 2011 blev Golan Heights Winery kåret som "Verdens bedste vinproducent" samt modtog det prestigefulde Grand Trophy. Sidst men ikke mindst vandt Golan Heights Winery Wine Enthusiasts prestigefulde Wine Star Award 2012 i kategorien "New World Winery of the Year". Denne succes og stabilitet har for alvor sat Golan højderne på det internationale vinkort.

Vinen er produceret af 100% Pinot Noir og har været lagret 16 måneder på franske egetræsfade, heraf 70% nye.

Det er en karakterfuld vin med klar, violet farve, delikat duft af kirsebær, knuste friske bær samt et strejf af chokolade og vanilje, frugtig og letrøget smag med et strejf af egetræ, samt en behagelig eftersmag.

Denne elegante vin er særdeles velegnet til f.eks. pandestegt laks, røget andebryst, eller lammeskank med friske krydderuter.

Vinen kan nydes nu med velbehag men vil udvikle sig yderligere ved nogle års henlægning.

Du vil eventuelt også synes om

 • Yarden Gewurztraminer Semi-Dry

  arden Gewurztraminer Semi-Dry

  126,00 kr.
 • Gamla Cabernet Sauvignon 2012

  Udsolgt - men vi har årgang 2014 klik her

  Vinen er produceret af 100% Cabernet Sauvignon druer, der er dyrket i Galilæa området.

  159,00 kr.
 • Yarden Muscat Golan Heights...

  Vin med utrolig flot farve, frisk duft af bl.a. citrusfrugter, modne æbler og pærer, sød og fyldig smag med et strejf af vanilje og krydderier.

  119,00 kr.
 • Gamla Cabernet Sauvignon 2016

  Vinen er produceret af 100% Cabernet Sauvignon druer, der er dyrket i Galilæa området.

  135,00 kr.