Bodegas Ferratus Aø - Ribera Del Duero

75cl. - 14,5 % alc.  2020

100% Tempranillo 

God til laks, lam, kalv, plus gryderetter, smeltet ost, og ellers retter hvor paprika indgår, stærk, sød eller røget eller hvad med en god barbeque burger med barbequesauce.

Køb nu! kun 6 stk. tilbage på lager!
159,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Da den har været 12 måneder i egetræsfade kan den virke som en crianza vin, bare mere frugtig og frisk. Farven er lys kirsebær og et hint af viol. Det er e en vin der nemt vil skille sig ud i forhold til andre vine i forhold til kvalitet for prisen.

I næsen finder du blåbær, solbær, sort pepper, ceder træ, tobak og chokolade. I smagen god mængde frisk frugt, med fornemmelse af fad, virkelig god syrebalance  og idet hele taget en meget mad venlig vin som er let at drikke.

Høsten i 2018 var besværlig med temperatur ned til -12 grader, Foråret startede med regn og i juni begyndte varmen, med gode vilkår for frugtsætningen, så det så en god høst kom tættere på. July var mindre varm og septemper var meget varm, og i oktober mere typisk temperatur for årstiden. Høsten vil blive husket som en lang og uretfærdig, med meget store forskelle vinmark til vinmark. Nogle blev på virket af frost og andre havde lavt udbytte. Men til trods for disse udfordringer endte det der blev høstet virkelig godt. Året kende tegner meget direkte frugt, frisk struktureret og en god syre balance, herefter en utrolig lang og frugtig eftersmag.

Druerne er høsten fra ca. 20 år gamle vinstokke.

Alle druer er håndplukket.

Vinen bør nydes mellem 14 - 18 grader.

Den er lagret 12 måneder i egetræsfade eller indtil den har opnået den maksimale rundhed i udtrykket.

Du vil eventuelt også synes om

9 andre varer i den samme kategori: