Chairman's Reserve Original Spiced Rom - Saint Lucia

40% alc  70 cl.

drik den ren eller bland din yndling drink

Guld Medalje - International Wine and Spirit Competition 2013. 

Køb nu!!
249,00 kr.
Fjernlager ca. 1 -2 dages ekstra leverings tid
- vi får dem hjem når du bestiller

Minimumsantallet for køb af varen er 6.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Chairman's Reserve er en krydret rom blandet af dobbeltdestilleret rom fra "Pot Still" fra den smukke ø St. Lucia.

Guld Medalje - International Wine and Spirit Competition 2013. 

Denne spiced rom var den eneste krydrede rom som vandt guldmedalje til den internationale vin & spiritus konkurrence i 2013.

Smagen har søde honningnoter, med krydret vanilje. Rommen har også nuancer af kanel, nelliker kokos og appelsin.

Familien Barnard bosatte sig først i St. Lucia i 1930'erne, hvor de etablerede et destilleri og startede med at producere rom fra melasse, som var udvundet fra øens massive sukkerplantager. På grund af en stigende produktion af sukkerroe i Europa, førte dette til negative effekter på øens voksende rom handel. Med få valg tilbage, gik de to sidste destillerier ind i et samarbejde og fusionerede deres operationer til den maleriske Roseau Valley, hvilket skabte det, der i dag er kendt som St. Lucia Distillers. Siden den sidste sukkerplantage i St. Lucia lukkede i 1960'erne og slukkede den forrige kilde til melasse, har St. Lucia Distillers hentet deres kostbare melasse fra Guyana. Chairman’s Reserve er blevet produceret, med en forpligtelse til kun at bruge melasse fra Guyana og med destilleriets lille kapacitet, har de kunne producere et produkt, der kun leverer topkvalitet.

Deres sortiment viser flasker med melasse af flere forskellige gærstammer og mangfoldigheden af destillater fra et to-søjlet still og en række forskellige pot stills. Dette sortiment har gjort Chairman’s Reserve til en absolut ”musthave” rom. Specifikationer Anmeldelser

Du vil eventuelt også synes om

4 andre varer i den samme kategori: