New Grove Rom Gaveæske med 3 x 33 cl rom

New Grove Rom Gaveæske med 3 x 33 cl rom

Køb nu!!
399,00 kr.
Fjernlager ca. 1 -2 dages ekstra leverings tid
- vi får dem hjem når du bestiller

New Grove Gaveæske med 3 x 33 cl rom
Mauritius

Denne gaveæske består af tre forskellige rommer fra paradisøen Mauritius, som har en lang tradition for produktion af både rom og sukker. New Grove serien blev skabt i 2006 og er navngivet efter en lille by i den sydlige del af Mauritius.

New Grove Plantation Rum er en lækker hvid rom. Den er ren og mellemfyldig med tør og blød smag men samtidig masser af naturlig smag fra sukkerrørene. Nyd den ren eller med is for at få det bedste ud af dens blide duft - eller brug den i din favorit drink med rom.

New Grove Oak Aged Rum har været lagret på egetræsfade. Lagret rom er et blend, som laves for at opnå den bedst mulige aroma. Dette er en elegant og fyldig rom med flot gylden farve, delikat duft af eksotiske frugter samt utrolig lækker, kompleks, blød og tør smag.

New Grove Rum Aged 5 Years har været lagret 5 år på franske egetræsfade fra Limousin samt egetræsfade, der tidligere har været brugt til portvin. Lagret rom er et blend, som laves for at opnå den bedst mulige aroma. Dette er en elegant og fyldig rom med stor finesse og aromatisk kompleksitet.

Det er rom, som Mauritius kan være stolt af.


Alkohol: 40
Indhold: 3 x 33 cl

Du vil eventuelt også synes om