Colombelle Rosé Sélection Plaimont Côtes de Gascogne IGP

Colombelle Rosé Sélection Plaimont Côtes de Gascogne IGP
  • Colombelle Rosé Sélection Plaimont Côtes de Gascogne IGP

Colombelle Rosé Sélection Plaimont Côtes de Gascogne IGP

75,00 kr.

5 stjerner i smagpåvin

5 stjerner i vinavisen

Anmelderrost sprød rosévin

2019 sydfrankrig

På lager

Alle Dagens Tilbud klik her

Herlig rosé, frisk og sprød med åben frugt, en anelse frugtsødme og toner af modne bær som ribs og solbær samt citrus. Den fine syre balanceres perfekt med frugten. En rosé der er lige i vinkel - både på terrassen og til lette retter og lyst kød. Druerne er Cabernet-Sauvignon og Merlot med kort gæringsproces for at få den smukke rosa farve.

Producteurs Plaimont er et af verdens mest veldrevne kooperativer lige nord for Pyrenæerne hvor 1000 vinbønder arbejder sammen om at levere kvalitet hvert år. Varme dage og kolde nætter er et godt udgangspunkt for spændstig og saftig vin. Blade mod øst tages af vinstokkene for at give den kølige morgensol adgang til druerne, knopper fjernes for at holde udbyttet nede, og der høstes om natten for at bevare syren.

Colombelle blev skabt af André Daguin (dengang også 3-stjernet Michelin kok) og Plaimonts stifter André Dubosc. Vinen laves af Cédric Garzuel, som kalder den "en moderne, frugtig original vin". I USA har vinen de seneste år fået "Best Buy" fra WineEnthusiast og modtager hvert år mange anerkendelser fra dansk medier.

Du vil eventuelt også synes om

  • Mesta Tempranillo Rosé...

    Økologisk Rosévin - rigtig godt til prisen.

    78,00 kr.