Sauvignon blanc kasse

395,00 kr.

2 chile, 1 sydafrika og 1 fra usa

På lager

Alle Dagens Tilbud klik her

Klein Constantia Sauvignon Blanc 2011

5/ stjernerSå absolut noget af det bedste sydafrikanske Sauvignon Blanc, jeg til dato har smagt!

Se anmeldelse klik her

 

Denne vin kommer fra ejendommen Klein Constantia, som blev grundlagt i 1685 af Simon Van Der Stel, der var den første hollandske guvernør i Cape Town. Vingården blev i 1980 købt af familien Jooste, som også står for ledelsen i dag. De har brugt mange penge og megen tid på igen at få Klein Constantias navn spredt over hele den store vinverden. Klein Constantia ligger få kilometer uden for Cape Town, hvor markerne med vinstokke bølger ned af bjergsiderne i et klima, der er perfekt til fremstilling af store vine. Klein Constantia bliver ofte kaldt "verdens smukkest beliggende vingård" og i efterårsudgaven 2002 af Wine & Spirits var Klein Constantia blandt "Top 25 vineyards" i verden.

Denne vin er uden tvivl en af de bedste hvidvine fra Sydafrika - og måske endda en af de bedste i verden.

Vinen er fremstillet af 87% Sauvignon Blanc og 13% Semillon druer, der er dyrket på Klein Constantia i området Constantia, som er beliggende i udkanten af Cape Town. Den er udelukkende lagret på ståltanke for at bibeholde sin friske og frugtagtige karakter.

Det er en vin med forbavsende flot karakter, klar, gylden farve, intens bouquet af fersken, figner og tropiske frugter, frisk men samtidig fyldig frugtsmag samt en tør og velafbalanceret eftersmag.

Den er yderst velegnet som aperitif samt til fisk og fjerkræ.

Los Tilos Sauvignon Blanc

Chile

Drue: Sauvignon Blanc 

 Denne vin er skabt på baggrund af Chiles gamle traditioner for vinfremstilling tillige med landets fremragende naturskabte forhold. I dag anvendes en vinifikationsproces, der forener disse forhold med de mest moderne vinproduktionsprincipper i verden. Vinen gærer under omhyggelig temperaturkontrol og lagres under konstant overvågning, hvilket er medvirkende til at give vinen fin struktur, krop og duft.


Vinen er produceret af 100% Sauvignon Blanc druer og har udelukkende været lagret på ståltanke.

De fornemme druer fra Central Valley og den kolde gæringstemperatur giver vinen en smuk farve og samtidig resulterer vinens friske og liflige egenskaber i en frisk, lang og vedvarende smag. Den har en kompleks duft af grapefrugt, nektariner og fersken samt en frisk og stimulerende krydret eftersmag.

Denne velafbalancerede hvidvin er særdeles velegnet til de fleste forretter, såsom fisk, supper og salater.

Det er en vin, der bør drikkes, mens den er forholdsvis ung.

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Sauvignon Blanc

U.S.A.

Drue: Sauvignon Blanc, Semillon, Viognier
Årgang: 2013

 Kendall-Jackson Vintner's Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, som er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner's Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien, som alle er under Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteams kontrol. Dette giver winemakerne de bedste betingelser når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner's Reserve serien: "Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang du smager dem - og mange år fremover."

Druerne til denne vin er dyrket i Lake County (90%), Mendocino County (5%), Sonoma County (3%) og Santa Barbara County (2%) i Californien, USA.

Vinen er produceret af 93% Sauvignon Blanc, 5% Semillon og 2% Viognier druer.

Det er en flot hvidvin med klar lys farve, delikat duft med et strejf af kaprifolium og pære, frisk og frugtig smag med noter af moden melon og ananas samt en lang og behagelig let krydret eftersmag.

Denne harmoniske hvidvin er særdeles velegnet til lyst kød, fisk og skaldyr samt retter fra det asiatiske køkken.

Terra Andina Sauvignon Blanc

Chile

Drue: Sauvignon Blanc
 

Denne vin kommer fra vingården Sur Andino i Chile, som er ejet af Claro Gruppen.

Vinen er produceret af 100% Sauvignon Blanc druer, der er dyrket i Central Valley i Chile.

Det er en frisk hvidvin med flot lys og klar farve, sprød duft af friske frugter, frisk, blød og rund frugtsmag samt en blid og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske hvidvin er særdeles velegnet til de fleste lettere madretter som frisk fisk, fjerkræ o. lign., men den er samtidig perfekt at nyde i gode venners lag uden mad til.

Det er en vin, der skal serveres afkølet og bør drikkes, mens den er forholdsvis ung.