• -30,00 kr.

Taylors 2017 Late Bottled Vintage Portvin

2017 1 x 75 cl. EN MEGET KRAFTIG BANDIT (-: 

vejl. 225,-

Køb nu! kun 39 stk. tilbage på lager!
169,00 kr.
139,00 kr. Spar 30,00 kr.
Påskejagt

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Late Bottled Vintage Port 2017

Denne Late Bottled Vintage port har været lagret på store egetræsfade. Det er en elegant portvin med flot rubinrød farve samt intens og velafbalanceret duft af jordbær og blommer. Den har en fyldig og kompleks, men samtidig blød, rund og saftig frugtsmag, bløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.  Denne harmoniske portvin er særdeles velegnet til chokoladedesserter samt skimmeloste såsom Roquefort og Stilton. Men prøv den også som hyggevin eller som ”efter-måltidet-drink”.  Den bør serveres let afkølet og er drikkeklar nu.

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel. Taylor's er et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængig. Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Douro dalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.

Taylor hører til i portvinens top-tre. Husets portvine kendetegnes ved en klassisk, elegant, tør stil der forenes med en intens kraftighed.
Taylors var dem der "opfandt" LBV i sin tid og er da også en af de producenter, der mestrer denne portvinstype til perfektion.
Lige som Vintage Port er LBV fra et enkelt høstår, men i modsætning til Vintage Port er LBV lagret på fade og er drikkeklar, når den kommer på markedet. Vinen er kraftig og med ren, mørk frugt, der på det nærmeste vælder op af glasset. I eftersmagen er der koncentreret frugt, der strejfes let af mørke krydderier.

Du vil eventuelt også synes om

15 andre varer i den samme kategori: