Bageenzym Opus 1-2% - 500g

  • Ny
Bageenzym Opus 1-2%
  • Bageenzym Opus 1-2%

Bageenzym Opus 1-2% - 500g

79,00 kr.

Når du skal bage brød med høj volume og sprød krumme

På lager

Bageenzym Opus 1-2%   

ANVENDELSE:  Bage hjælpemiddel til hvedebagværk.  Fremragende stabilitet og smag, og giver sprød skorpe og lang holdbarhed i det færdige bagværk.

DOSERING:  1-2 % pr kg mel eller  20- 40 g pr liter vand. 

Bagemiddel til direkte dosering

  • Til alt brød, som bages direkte 

  • Lav dosering  • God økonomi 

  • Sikret ensartethed over tid 

  • Bedre friskholdning 

  • Bedre skærefasthed  samt større dej stabilitet 

  • Giver tynd skorpe

Du vil eventuelt også synes om

  • Maltmel Mørk 1 kg.

    Mørkt maltmel (brændt). Brug det i rugbrød, brød, boller og andet bagværk, hvor det giver en flot farve og en let bitterhed. 1 kg 

    Opskrift på maltbrød klik her

    Også en økologisk udgave klik her

    75,00 kr.65,00 kr.

    gælder t.om. 17/10

    • Nedsat pris
  • Majsdrys 1 kg.

    Tørret majsmel, anvendes som topping på brød, boller og rundstykker. Eller som en grov - sprød panering til kød og fisk.

    50,00 kr.
    • Durumkerner Poppet 1 kg.

      1 kg.

      Vi har varmebehandlet durumkernerne for dig, og derfor kan nemt bruge dem til dit bagværk ud iblød lægning. Prøv dem også i salater.

      49,00 kr.