Taylors 20 Year Old Tawny Port - 20 års portvin

75 cl. 20 % alc. vejl. 449,-

♥ 93 point hos Robert parker

♥ 94 point af Wine & Spirits Magazine

♥ 94 point af Tim Atkin

♥ 94 point af Decanter World Wine Awards 2021

♥ 93 point af Wine Enthusiast

♥ 93 point af Tom Cannavan

En tawny er blandt de portvine du ikke behøver skynde dig at drikke de kan godt holde sig lidt hvis du sætter dem på køl.

Se mere tawny portvin

- kan forudbestilles

Køb nu! kun 12 stk. tilbage på lager!
349,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Taylors 20 Year Old Tawny Port 

Denne 20 års taylors portvin har været lagret i egetræsfade i 20 år. (det er faktisk ikke alle der har det, selvom der står 20 på flasken)

Det er en utrolig elegant portvin med flot intens farve samt delikat og let krydret bouquet af modne frugter og egetræ. Den har en fyldig og kraftig smag samt en lang og behagelig eftersmag.  Denne harmoniske portvin er særdeles velegnet til desserter eller som et glas "i utide" efter et godt måltid mad. Den bør serveres let afkølet.

Tawny 20 års betyder ikke at den er 20 år men at den har stil som en 20 år gammel portvin.

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel. Taylor's er et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængig. Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Douro dalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.

Du vil eventuelt også synes om

11 andre varer i den samme kategori: