Senest tilføjet
Senest tilføjet
Havnens Rugbrødsblanding 10...
295,00 kr.Northy Dessert Sauce med...
149,00 kr.Fuldkornsrugmel Økologisk...
239,00 kr.







Varer af mærket Valsemøllen
Valsemøllen dansk mel leverandør
Der findes snart ikke den mel du ikke kan få fra Valsemøllen, det er høj kvalitet og produceret her i danmark, i henholdsvis svendbord, køge og Esbjerg.
Her finder du den bedste kvalitet som de leverer til restauranter og bagere i hele landet. - Og du kan bestille det hjem til dig selv.
Valsemøllens historie
Valsemøllens mølletraditioner og bageglæde stammer fra 1899, hvor Valsemøllen blev grundlagt.
Dengang leverede de mel til danske bagerier og i 1920’erne begyndte de også at tilbyde mel til de danske familier under navnet Valsemøllen og senere hen Finax, nu er vi vendt tilbage til rødderne og hedder Valsemøllen igen.
Valsemøllens hovedkontor og største mølle ligger stadig på havnen i Esbjerg, hvor det hele startede, men siden har vi også fået møller i Køge og Svendborg.
Der er 32 varer.
Rugsur - Rugbrødsur 500g - Valsesauer - Nem Sur
59,00 kr.Rugsur, Surdejsmel til rugbrød
500g - nok til ca. 32 rugbrød
Rugsur - Rugbrødsur 12,5kg - Valsesauer - Nem Sur
629,00 kr.12,5 kg Surdejsmel til rugbrød - valsesaur
Durumkerner Poppet 1 kg. - Valsemøllen
50,00 kr.Durumkerner Poppet 1 kg.
Vi har varmebehandlet durumkernerne for dig, og derfor kan nemt bruge dem til dit bagværk ud iblød lægning. Prøv dem også i salater.
Rugsur - Rugbrødsur 1 kg - Valsesauer - Nem Sur
110,00 kr.1 kg valsesaur nem sur
Det er en surdejsmel som erstatter en surdej, så du altid kan lave et lækkert hjemmebagt rugbrød
Rugkerner Poppet 1 kg. - Valsemøllen Naturaks
50,00 kr.Rugkerner Poppet 1 kg.
Rugkerner Poppet fra Valsemøllen Klar til brug
Bygkerner Poppet 1 kg. - Valsemøllen - Naturaks
69,00 kr.1 kg. - bygkerner kan også købes i 3 kg klik her
Bygkerner Poppet fra Valsemøllen Klar til brug
Poppede byg kan anvendes i alle brød typer, sammen med poppet durum eller poppet rug - eller i stedet for
Bygkerner er lidt mere lyse
Hvedesur - Hvedebrødssur - Nemsur 600g - Valsemøllen
79,00 kr.600g
Hvedesur fra valsemøllen er tørret surdej, til når du bager de lyse brød, og bolle typer, det giver ekstra smag i det færdige resultat, og er ganske nem at anvende.
Durumkerner Poppet 2 kg. - Valsemøllen
99,00 kr.Durumkerner Poppet 2 kg.
Vi har varmebehandlet durumkernerne for dig, og derfor kan nemt bruge dem til dit bagværk ud iblød lægning. Prøv dem også i salater.
Hvedesur - Nemsur 12,5kg - Valsemøllen
699,00 kr.12,5g
Hvede sur tørret surdej til når du bager de lyse brød.
Se evt. vores lille pakke her
OBS. Bestillingsvare 7 dages ekstra leveringstid - og ingen fortrydelsesret på bestillingsvarer
Hvedesur - Hvedebrødssur - Nemsur 1 kg. - Valsemøllen
95,00 kr.1000g
Hvedesur tørret surdej til når du bager de lyse brød.
Denne sur giver dig mere smag i brødet.
Rugkerner Poppet 3 kg. - Valsemøllen Naturaks
145,00 kr.3 kg.
Rugkerner Poppet fra Valsemøllen Klar til brug
Durumkerner Poppet 3 kg. - Valsemøllen
145,00 kr.3 kg.
Vi har varmebehandlet durumkernerne for dig, og derfor kan nemt bruge dem til dit bagværk ud iblød lægning. Prøv dem også i salater.
Speltmel Fuldkorn Stenformalet 1 kg. - Valsemøllen
29,00 kr.1 kg - Sternformalet
god smag og kostfibre, der giver dit bagværk struktur og en flot gylden farve.
Power Hvede Fuldkornshvedemel 12,5 kg - Valsemøllen - Naturaks
229,00 kr.12,5 kg
Bag lækre luftige fuldkornsbrød med højt protein indholdt
Power Fuldkornshvedemel Øko 12,5 kg. - Valsemøllen Signatur
249,00 kr.12,5 kg. -
Lav det lækreste fuldkornbrød, let og luftigt med denne økologiske power mel.
PowerRug Fuldkorn 10 kg. - Valsemøllen Naturaks
199,00 kr.10 kg
Lav sprød, smagsfuldt og luftigt rugbrød med denne power rugmel.
Elephant Hvedemel 12,5 kg. - Valsemøllen Naturaks
212,00 kr.Elephant Hvedemel 12,5 kg.
Det er en hvedemel der brugt bagerier i mange mange år, den giver altid flotte bageresultater med stor volumen og god smag.
Ferment - Aktiv Surdej til brødbagning 1 kg. - Valsemøllen Naturaks
69,95 kr.Med FERMENT fra Valsemøllen kan alle lave surdej, også dig, det tager ca. 15-30 min.
Surdejen erstatter gær og kan bruges til både mørke og lyse brød, boller, pizzadej, pitabrød m.m - og giver samtidig rigtig god smag i dit brød.
Når du anvender ferment fra Valsemøllen, som er en aktiv surdej, får du et ensartet resultat, og en rund og moderat surdejssmag.
Perfekt til dig, hvis du ikke gider bøvlet med at holde liv i en surdej, eller som bare vil lave fantastisk lækkert brød.
Se evt. også vores skønne olivenolie