Forside

Forside

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Alle varer fra Wiese Og Krohn

Krohn er kendt som en specialist af Portvin i “kult”-klassen, altså små mængder vin af højeste kvalitet. Deres tawnyer anses af for at være de fineste, der kan fåes ,og krohn er flere gange blevet udnævt som Konge på dette område.

Wiese Og Krohn

I 1865 grundlagde Dankert Krohn (samme år udgav en fætter Johan Krohn "Peters Jul") et vinhus i Oporto. Huset fik hurtigt et fint ry for sin Portvin. Dankert Krohn døde uden arvinger, i 1906, men havde inden da taget den ung Edmundo Carneiro under vingerne. Familien overtog siden huset og førte det til tops, indtil det i 2013 blev købt af den store Portvins producent Taylors. Huset ejer Retiro Novo får druer fra naboer samt Murças, som har leveret druer til Krohn i snart 100 år. Husets vine er alle fremragende, men kendere fremhæver ikke mindst husets gamle tawny, som laves af den bedste vin, næppe mere end 10% af høsten selv i de bedste årgange. Efter gæring lagres de i mange år i brugte træfade, som er plomberet. Derfor virker fadet nærmest som en stor flaske, hvor vinen lagrer langsomt og perfekt. Vinene tappes direkte fra fadet uden hverken klaring eller filtrering. 

Aktive filtre