Forside

Forside

Senest tilføjet

Senest tilføjet

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Alle varer fra Quinta Do Pego

Dansk ejet portvinshus på vej frem

Quinta Do Pego

Quinta do Pégo er en danskejet vingård beliggende på vejen fra Régua til Pinhão - ca. 3 km før Pinhão på højre side - i Dourodalen i Portugal. Vingården ligger 138 meter over Douro-flodens vandoverflade, hvor vinmarkerne er beliggende op til 350 meter over Douro-flodens vandoverflade. Det er uden tvivl én af de smukkest beliggende Quinta'er i Douro-dalen.  Siden januar 2000 har 50% af Quinta do Pégo været ejet af AMKA - og siden september 2003 har Quinta do Pégo været 100% ejet af AMKA.

Gården råder over 33 hektar jord, hvoraf 30 hektar er beplantet. Jorden er klassificeret i gruppe A, som er den absolut bedste gruppe.  Quinta do Pégo-projektet indebærer - ud over naturligvis produktion af nogle af de fineste og bedste portvine - en total renovering af de gamle bygninger samt opførelse af en række gæsteboliger på gården.

Efter denne totale renovering åbnede vingården Quinta do Pégo i foråret 2009 i en helt ny form med hotel. Quinta do Pégo er en af de flotteste quintaer i Douro-dalen - og Hotel Rural Quinta do Pégo er bestemt et besøg værd.

Aktive filtre