Forside

Forside

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Alle varer fra Guy Lhéraud Cognac

Eksklusive cognac af meget høj kvalitet.

I 1680 begyndte Alexandre Lhéraud at dyrke jorden i landsbyen Lasdoux, tæt ved Cognac i Charente. I 1795 dyrkede hans søn, Augustin Lhéraud, vin på 10 ha jord, som Lensherren i Bouteville (en lille landsby nær ved Lasdoux) havde afstået som betaling for bevogtning af hans magasiner, hvor cognac i dag opbevares på egetræsfade. 

I 1875 fik Augustins søn, Eugène Lhéraud, som medgift en 'Grande Champagne'-vingård samt et stykke jord til dyrkning af Cognac. Og i 1881 installerede Eugène Lhéraud det første kul- og træfyrede destillationsapparat i Charente, så han kunne dække det engelske marked. Dette marked, der var storforbruger af hvidvin, gjorde det nødvendigt at installere et destillationsapparat, så hvidvinene kunne koncentreres og deres volumen således reduceres. 

Efter at have eksperimenteret i nogle år opnåede han en bedre Cognac, som familien beskyttede i kælderen på Relais de Sains Jacques de Compostelle, der under korstogene var et valfartssted for pilgrimme. I 1931 videreførte Rémy Lhéraud familiens vinavlertraditioner og udvidede vinmarken med adskillige hektarer. 

I 1970 arvede Guy Lhéraud ejendommen – inklusive et meget vigtigt stykke jord til dyrkning af Cognac. Han begyndte at sælge cognac under sit eget mærke 'Cognac Lhéraud', idet han var fast besluttet på at holde et højt kvalitetsniveau samt et fornemt udvalg.

  Fremgangsmåden til produktion af Guy Lhéraud, også kaldet 'Livets vand', er ældgammel, og den forbliver familiens dygtighed og er forbeholdt Guy Lhéraud.  Der er ikke tilsat karamel til nogle af Lhérauds cognac'er. De smukke farver er naturlige og stammer fra opbevaringen på egetræsfade. 

Kontaktinformation Cognac Guy Lhéraud Lasdoux 16120 Angeac Charente Frankrig www.cognac-lheraud.com

Aktive filtre