Forside

Forside

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Alle varer fra Domaine Rieflé-Landmann

Vi har flere gange besøgt Vingården Riefle i alsace. Og det er absolute er besøg værd, familien er yderst imødekommende og alle har mulighed for at kigge forbi og smage på deres vine og se deres skønne vinmarker. 

Ved foden af Vogeser-bjergene syd for Strasbourg i Frankrig ligger Alsace. Ikke alene er dette smukke bjergområde med sine gamle kønne vinbyer, som taget ud af en eventyrbog, men også Alsace vinene er en smagsoplevelse helt for sig selv. Her har den lille Rieflé-familie produceret vin i tre århundreder.

Domaine Rieflés identitet er inspireret af ånden i den smukke vingård, som blev bygget i Pfaffenheim i 1609. Seks generationer har videreført familiens vinfremstillingstraditioner siden det begyndte i 1850.

Det er nu Jean-Claude og Annick Rieflé, som med stor passion og omhu viderefører Rieflé-familiens stolte tradition med at producere de klassiske Alsace-vine: Pinot Blanc, Muscat, Gerwurztraminer, Pinot Gris og Riesling. I 2009 og 2010 blev deres sønner, Thomas og Paul inddraget i vinproduktionen. Thomas forvalter vingården, og Paul er ansvarlig for udviklingen. Domaine Rieflé stræber efter at tilfredsstille sine kunder i hele verden ved at producere Alsace-vine, der afspejler originalitet fra deres terroirs. 

Riefle familiens hjemmeside: www.riefle.com/

Aktive filtre