Forside

Forside

Senest tilføjet

Senest tilføjet

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Alle varer fra Barry Callebaut Chokolade

Callebaut - en 100 procent bæredygtig chokolade, hvor kakaobønnen bliver dyrket omkring ækvator. Hver bønne bliver fermenteret naturligt og omhyggeligt ristet i sin skal. Det fremhæver alle bønnens aromaer, og det kan smages. 

Barry Callebaut fra Belgien - en 100 procent bæredygtig chokolade, hvor kakaobønnen bliver dyrket omkring ækvator. Hver bønne bliver fermenteret naturligt og omhyggeligt ristet i sin skal. Det fremhæver alle bønnens aromaer, og det kan smages. 

Barry Callebaut er noget af det fineste chokolade i verden, kakaobønnerne dyrkes i vestafrika og forarbejdes i Belgien. Callebaut chokolade findes i et hav af former og kakao indhold, de mest kendte er mørk chokolade, mælke chokolade, hvid chokolade og den nye ruby chokolade, som er baseret på en helt ny cacao bønne. Barry Callebaut er et anerkendt chokolade brand i hele verden og anvendes i alverdens bredt af kokke i førende restauranter.

Aktive filtre