Forside

Forside

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Alle varer fra Rebæl Gastrosaft Cocktails 0,0%

Rebæl er to venners svar på at skabe drikkevarer af høj kvalitet med ubetinget kærlighed til håndværket. Det er en unik kunstform hældt på flaske, kun skabt af naturens bedste råvarer og ingredienser. Intet andet.

   Idéen startede i 2018, hvor to venner mødte hinanden på en af landets fineste Michelin restauranter, og med en fælles passion for gastronomien blev de enige om at gå imod strømmen og skabe Rebæl. Et unikt univers af drikkevarer, udviklet gennem nysgerrighed og rasende perfektionistisk ærgerrighed. De ville holde sig væk fra tilsætningsstoffer og kunstige aromaer, kun rene, naturlige smage var velkommen. Og det gjorde de så.

Rebæl er altid som ingen andre. Vi ønsker at eksperimentere, og skabe noget endnu bedre. Vi tror på at smagen forstærker indlevelsen og styrker oplevelsen, og netop derfor skaber vi smage, der skal tirre, pirre og gøre dig rød i kinderne. Men for at skabe noget uforligneligt, så skal det udenom flasken selvfølgelig også afspejle det vi værner om indeni i flasken. Også selvom det altid er det indre der tæller.   For et år siden valgte vi derfor at smøge ærmerne endnu længere op, og gå ind i vores identitet og design, og det nye univers er ikke tilfældigt. Sammen med et uhyre dygtigt hold har vi udviklet et univers, som nu også matcher den gode, autentiske smag. Og det er blevet ret uforskammet, hvis vi selv skal sige det.    Vi har fulgt vores mavefornemmelse og ikke gået den sikre, slagne vej. Vi har strukket vores kreative muskler, og forenet os bag et fælles mål om at skabe et kunstværk, der gerne skulle kunne få dig til at sige wow. Designet skulle være legende og ubegribeligt, ligesom flaskens indhold er det, og netop derfor er alle illustrationer også unikke, fuldstændig ligesom smagen af hver enkelt variant.

Hos Rebæl vil vi gerne være med til at ruske op i en verden af drikkevarer, hvor kærligheden til håndværket ikke altid er ubetinget. Og med vores nye identitet og design søger vi at løfte barren for hvad der er muligt. Vi ønsker at give forbrugerne samme høje kvalitet og uforfalskede smag, hver gang. For smagen er nemlig stadig den samme. Den har vi ikke ændret på.   Vigtigt er det dog at huske, at vi hverken er malere, digtere eller musikere. Vores kunstform er en anden; gastronomien. Vi kommer med nyt design, men bare rolig. Smagen er er lige så uimodståelig som den altid har været. Med det nye design skriver vi en ny historie. Et smagseventyr med helt nyt omslag.   Det er dog ikke smagen der bærer værket alene. Det er i tilblivelsen og legen, at vi for alvor kommer til vores ret. Vi brænder hø, spiser gran, plukker blomster, og kaster os hovedkulds ud i nye smagseventyr. For juice uden den kreative tilgang, er bare presset frugt. Kunst uden den dybere mening, er bare dekoration. Det er igennem legen, at vi omdanner vores produkter til kunstværker. Det er en kompromisløs kamp. Hver gang.

Aktive filtre