Samba dessert topping/sauce - vinogkokken.dk

Dessert Topping - Samba

Aktive filtre

  • Krymmel Salt Karamel Crunch 1 kg. - Nic

    189,00 kr.

    Krymmel Salt Karamel Crunch Nic 1 kg

    Krymmel pearls med smag af saltkaramel til is, kager og desserter.

  • Lakrids Krymmel 1 kg. - Nic

    155,00 kr.

    1 kg

    Krymmel med smag af lakrids til is, kager og desserter.

  • Tutti Frutti Krymmel 1 kg. - Isdrys - Kagetopping - Tivoli drys

    179,00 kr.

    1 kg. 

    (Samba) Tutti Frutti Krymmel - topping til desserter, is, romkugler, og kager.

  • Kakao Krymmel 1 kg. - Nordthy - (samba)

    159,00 kr.

    1 kg. 

    Kakao Krymmel med chokolade smag  - topping til desserter, is, romkugler og kager.

  • Daim Isdrys 1 kg. - Topping - Knust Daim

    279,00 kr.

    1 kg Daim drys - knust daim

    til is, dessert, softice, kager og bagning.

  • Oreo Isdrys 400g. - Topping - Knust Oreo
    • -2,00 kr.

    Oreo Isdrys 400g. - Topping - Knust Oreo

    75,00 kr. -2,00 kr. Off 73,00 kr.

    400g Oreo drys - knust oreo

    til is, dessert, softice og bagning.

    Har du set den lækre fyldte chokolde

  • Crispearls med hvid chokolade 800g - Mona Lisa - Callebaut
    - vi får dem hjem når du bestiller

      Crispearls med Hvid Chokolade 800g - Mona Lisa - Callebaut

      229,00 kr.

      Små perler af ristede kiks som er overtrukket med lækker hvid Callebaut-chokolade

      Perfekt til at pynte dine desserter eller kager.

      Kan drysses på toppen af is, glaserede kager eller desserter for at tilføje et elegant strejf af ren nydelse.

      Du kan også blande dem i chokolademousse, is eller bavarois tilføjer de en sprød chokoladestruktur til dine desserter og forbliver knasende.

    • Crispearls Ruby Cereals med Mælkechokolade 800g - Mona Lisa - Callebaut
      forvent ca. 7 dages ekstra leveringstid

        Crispearls Ruby Cereals 800g - Mona Lisa - Callebaut

        229,00 kr.

        Små perler af ristede kiks som er overtrukket med lækker ruby Callebaut-chokolade

        Perfekt til at pynte dine desserter eller kager.

        Kan drysses på toppen af is, glaserede kager eller desserter for at tilføje et elegant strejf af ren nydelse.

        Du kan også blande dem i chokolademousse, is eller bavarois tilføjer de en sprød chokoladestruktur til dine desserter og forbliver knasende.

      • Crispearls Karamel Chokolade 800g - Mona Lisa - Callebaut
        forvent ca. 7 dages ekstra leveringstid

          Crispearls Karamel Chokolade 800g - Mona Lisa - Callebaut

          236,00 kr.

          Små perler af ristede kiks som er overtrukket med lækker Callebaut karamel chokolade

          Perfekt til at pynte dine desserter eller kager.

          Kan drysses på toppen af is, glaserede kager eller desserter for at tilføje et elegant strejf af ren nydelse.

          Du kan også blande dem i chokolademousse, is eller bavarois tilføjer de en sprød chokoladestruktur til dine desserter og forbliver knasende.

        • Crispearls Mælke Chokolade 800g - Mona Lisa - Callebaut
          forvent ca. 7 dages ekstra leveringstid

            Crispearls Mælke Chokolade 800g - Mona Lisa - Callebaut

            219,00 kr.

            Små perler af ristede kiks som er overtrukket med lækker Callebaut mælke chokolade

            Perfekt til at pynte dine desserter eller kager.

            Kan drysses på toppen af is, glaserede kager eller desserter for at tilføje et elegant strejf af ren nydelse.

            Du kan også blande dem i chokolademousse, is eller bavarois tilføjer de en sprød chokoladestruktur til dine desserter og forbliver knasende.

          • Crispearls Mørk Chokolade 800g - Mona Lisa - Callebaut
            forvent ca. 7 dages ekstra leveringstid

              Crispearls Mørk Chokolade 800g - Mona Lisa - Callebaut

              229,00 kr.

              Små perler af ristede kiks som er overtrukket med lækker Callebaut mørk chokolade

              Perfekt til at pynte dine desserter eller kager.

              Kan drysses på toppen af is, glaserede kager eller desserter for at tilføje et elegant strejf af ren nydelse.

              Du kan også blande dem i chokolademousse, is eller bavarois tilføjer de en sprød chokoladestruktur til dine desserter og forbliver knasende.