Forside

Forside

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Alle varer fra Taylors Fladgate og Yeatman

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman,  er over 300 år gammel. Det gør således Taylor’s til et af de ældste portvinshuse i verden. Og er kendt for at lave nogle af de bedste portvine i verden.

 Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel. Det gør således Taylor’s til et af de ældste portvinshuse i verden, og på mange måder er historien om Taylor’s dermed også historien om selve portvinen.  Historien tager sin begyndelse i 1692, da Job Bearsley – en engelsk handelsmand – ankommer til Portugal. Meget lidt vides med sikkerhed om firmaets grundlægger, men 1744 købte Job Bearsleys barnebarn, Bartholomew Bearsley – som den første engelske vinimportør – en ejendom i Douro-dalen. Om end det var et dristigt køb, gav det familien Bearsley den store fordel, at de kunne opbygge gode relationer til de lokale vinmagere – og dermed få adgang til deres bedste vine. Taylor’s ejer faktisk – den dag i dag – stadigvæk ejendommen, som man har valgt at minde på Taylor’s First Estate Reserve Port. 

Taylor's er et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt og harhovedsæde i Vila Nova de Gaia. Her sejles portvinene, så ud til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal.  Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Douro-dalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.

Hoveddruerne i portvin er Touriga National, Touriga Franke, Tinta Roriz, Tinta Cao og Tinta Barroca

Aktive filtre