Forside

Forside

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Alle varer fra Quinta do Noval Vintage Port

Quinta do Noval blandt de store navne inden for Vintage Ports

Vores Quinta do Noval Vintage Port kan identificeres ved renheden af ​​dens frugt, dens finesse og dens delikatesse, karakteristika for vinene, der produceres på ejendommen, men som finder deres mest bemærkelsesværdige og vedholdende udtryk i Vintage Ports. Balance, harmoni og elegance adskiller vores store Vintage Ports, kun erklæret i år, hvor vi er sikre på, at det producerede resultat, uanset hvor lille i mængden, fortjener at bære navnet Quinta do Noval Vintage.

 Vores HISTORIE   Navnet Quinta do Noval optrådte første gang i matrikler i 1715.   Historien om Quinta do Noval er præget af indgriben fra visionære mænd: António José da Silva, købmand i Porto, erhverver Quinta do Noval i 1894, tidligere ødelagt af phylloxera. Han bragte godset til live igen ved at genplante vingården.   Luiz Vasconcelos Porto, hans svigersøn, er forfatter til et stort program af innovationer. Det forvandler gamle smalle terrasser til brede terrasser, hvilket giver en mere effektiv udnyttelse af pladsen og bedre eksponering for solen.   Quinta do Noval skabte sit omdømme med sin beslutning om at erklære sin Port Vintage og dens Port Nacional Vintage 1931. Faktisk med den globale recession og de enorme forsendelser af Vintage Ports 1927 besluttede næsten alle husene ikke at erklære Vintage 1931. Denne succes etablerer Quinta do Noval blandt de store navne inden for Vintage Ports på det engelske og amerikanske marked, en førende position, der har været fastholdt lige siden.   Siden 1993 har Quinta do Noval været en del af den internationale vinkoncern AXA Millésimes.   I 1997 gjorde opførelsen af ​​et aftapnings- og distributionslager i Alijo, nær Pinhão, Quinta do Noval til det første af de traditionelle Porto-huse, der centraliserede alle sine aktiviteter i Douro-dalen.   I 1990'erne blev hundrede hektar af ejendommen genplantet, idet der blev praktiseret skræddersyet vindrift. Vi har nu druer af høj kvalitet, der på den ene side sikrer Quinta do Noval Ports fortræffelighed og på den anden side produktionen af ​​Douro-vine siden 2004-årgangen.

Aktive filtre