• -8,00 kr.

Gin Og Tonic - Baladin - Cocktail

23,7 cl. - 6,7% alc.

Server high end coctails for dine gæster, som hvis du havde din egen bartender

Baladin Bierre
Køb nu! kun 34 stk. tilbage på lager!

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
640,00 kr.36,00 kr.
46,00 kr.
38,00 kr. Spar 8,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Klar og lys, medium fine og vedvarende bobler, den har en rig og dejlig duft, med noter af harpiks, der kommer fra enebær, efterfulgt af blomster- og citrusnoter fra de andre botaniske ingredienser, der bruges i destillatet af ginen.

  Smagen er tør, ren og bitter, den en har en blomsterkarakter, hvor de sarte noter af kålrose og den dristige aroma af damaskrose der minder om mellemøstlig mad kommer frem, sammen med citruspræg af lime og bergamot.

Oprindelsen af ​​Gin Tonic (af Michele Marzella): Gin tonic er den lange drink, der kommer fra ønsket om at føle sig godt.

Det blev skabt af engelske soldater under deres styre i Indien, da de plejede at drikke en meget bitter kinin-drik, kaldet Tonic Water, for at begrænse skaderne forårsaget af malaria. Denne drink, som var meget anderledes end de behagelige versioner, vi kender i dag, blev blandet med gin for at gøre den velsmagende.      Historien om Gin Tonic Baladin? Simpelt... det er Teos yndlingscocktail, og han ville lave sin egen personlige udgave. Og han gik ikke på kompromis: Sammen med sin ven Carlo Quaglia - fra destilleriet af samme navn - udviklede han opskriften på en gin, hvor alkoholen destilleres fra øl.

Han tilføjede derefter Tonica Baladin, som har den rette balance af kinin til at give det helt rigtige strejf af bitterhed. Teo kan godt lide at nippe til det som aperitif i Baladin Open Garden.   

For at sikre, at Baladin ølcocktails er så drikkevenlige som muligt, fås de i dåser med letåbnede låg, hvilket gør det rigtig nemt at skænke dem op. Den samme dåse, afkølet, kan også bruges til at nippe til cocktailen direkte fra den, eller med et sugerør.

Du vil eventuelt også synes om

7 andre varer i den samme kategori: