Odense Chokolade Sauce Mørk 1 kg. - Dessertsauce

Odense Chokolade Sauce Mørk

1 kg. flaske 

Chokoladesauce er cremet og har lækker chokoladesmag, baseret på de bedste råvarer, - passer perfekt til is, pandekager og dessert, som tilbehør og dekoration.

Se evt. også vores Odense nougat

- bedst før: maj.2025

21740
Køb nu! kun 32 stk. tilbage på lager!
169,00 kr.

  Recycled emballage

- vi genbruger papkasser

  Spørgsmål ?

- ring / sms 30281060

  Prismatch

- her handles til laveste priser

Odense Chokoladesauce Mørk 1 kg. 

De fleste kender odense chokoladesauce, den bruges til alt fra is, og pandekage til shakes og is.

Her får du en stor flaske med odense professionel chokoladesauce der er 1 kg i bøtten, så der er chokoladesauce til mange isdesserter (-:

Odense Chokoladesovs er en sikker vinder og er nok den bedste chokoladesauce på markedet hvis du ikke selv har tid eller lyst til at lave dessertsauce.

Ingredienser: Sukker, vegetabilsk olie (raps), fedtfattig kakao, SKUMMETMÆLKSPULVER, HASSELNØDDER, kakaomasse, kakaosmør, salt, emulgator (E322), aroma, naturlig vaniljearoma. Indeholder 2,5% chokolade (mindst 54% kakaotørstof).

ALLERGENER: MÆLK, NØDDER, SOJA

Oreo Fastelavnsboller
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 stk.
Boller:
75 g Smør
1 dl Mælk
1 Æg
1 spsk Sukker
250 g Hvedemel gerne manitoba
1 sammenpisket Æg til pensling
Oreo creme:
3 dl Piskefløde
1 spsk Sukker
1 pk Oreo Kiks 154 g
Pynt:
1 Flormelis
Sådan gør du:
Rør gæren ud i lun, smeltet smør blandet med mælk og pisk æg samt sukker i. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen og ælt dejen til den er blank og smidig. Lad dejen hvile i 30 minutter.
Del dejen i 10 stykker og rul til kugler. Pensl med æg.
Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve i ca. 30-45 minutter. Bag bollerne i ca. 15 minutter ved 200°C.
Skil cremen fra Oreo kiksene. Knus kiksene fint i en blender eller knus dem i en plastikpose med en kagerulle.
Pisk fløden sammen med sukkeret og cremen fra kiksene til får en fast konsistens. Vend de knuste kiks med flødeskummet.
Skær toppen af bollerne og sprøjt cremen på bunden. Lav en snegl med ODENSE Chokoladesauce ovenpå cremen og læg låget på. Drys med flormelis og server.
21740

Du vil eventuelt også synes om

10 andre varer i den samme kategori: