Hoopers 2005 Vintage Port

75 cl - 20% alc. owc ved 6 fl.

 Total underdog efter min mening.

Hoopers
Køb nu! kun 20 stk. tilbage på lager!
329,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

 Hoopers vintage 2005 er lavet hovedsageligt på Touriga Nacional, Tinta Roriz samt Touriga Francesa. Det er dog ikke unormalt at vinbønderne har 20-30 forskellige druetyper plantet, for at minimere risikoen for en dårlig høst.

Denne vintage er produceret på over 100 år gamle vinstokke, hvilket vidner om den altid høje kvalitet fra Hooper's. 2005 var en typisk, varm sommer. I september måned kom regnen og senere på måneden tør vejr så sukkerindholdet således steg. Generelt et godt år med nogle gode vintage vine. Vinen står flot i glasset med violette undertoner. I næsen bliver man mødt af lækre aromaer af fad og ahornsirup, der afspejler vinens alder. Smagen er fuld af tørrede frugter som svesker og rosin samt sorte frugter som mørk blomme. 

Hoopers er kendt som en af de mest karismatisk portvine i verden. Hoopers blev stiftet i 1771 af Richard Hooper. Firmaet ændrede i 1811 navn til Richard Hoopers sons and ltd. og eksisterer den dag idag. Dog ejes firmaet i dag af Real Companhia Velha som også er kendt for delta force port. 

Hoopers Port kommer fra særligt udvalgte parceller hos Quinta Das Carvalhas. Heriblandt mange gamle vinstokke, drue varianter og kloner. Dette for at sikre mod sygdomme og dårlige druer. Vinstokkene er nu over 100 år gamle og med til at sikre den meget høje kvalitet af hoopers port

Du vil eventuelt også synes om

5 andre varer i den samme kategori: