Forside

Forside

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Alle varer fra OSCAR

Med OSCAR får du fonder, bouilloner, saucer og supper, der sparer dig tid og penge uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.

OSCAR – skabt med fokus på smag og kvalitet Med OSCAR får du fonder, bouilloner, saucer og supper, der sparer dig tid og penge uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Hos OSCAR udvikler vi gode smage fra bunden. Vi udvælger nøje vores ingredienser og råvarer, tilpasser opskrifter til de nordiske smagsløg og er kompromisløse, når det gælder den gode smag. Det er vores mål at være den bedste partner for professionelle foodservicekunder, eksempelvis restauranter, storkøkkener, kantiner osv. Vi tilbyder løsninger, der sparer tid og penge uden at gå på kompromis med smagen.  Vores kokke udvikler over 100 opskrifter om året. Vores produkter er testet af smagspaneler, hvor vi inviterer både forbrugere og kokke. Vi er utrolig omhyggelige i alt, hvad vi gør, og vores indstilling er, at vores smage skal gøre en forskel i dit slutresultat. Vi arbejder løbende på at udvikle nye smage, nye trends og nye unikke produkter, som er uden smagsforstærkere, konserveringsmidler og farvestoffer.   Med OSCAR i køkkenet går innovation og tradition hånd i hånd; en attraktiv partner for branchefolk. 

Aktive filtre