Forside

Forside

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Alle varer fra Agrain Maskmel

Agrain er en dansk virksomhed, der gør sig i upcycling af mask, fra økologiske bryggerier.

Masken fra øl produktion har været brugt i restaurations branchen i mange år, nu er det bare blevet endnu nemmere.

De forarbejder masken til aromatiske og alsidige mel-ingredienser, der vil være perfekt til dit bagværk.

Den har masser af næring, aroma og ægte farve. 

De blev grundlagt i 2018 og er nu en af frontløberne inden for at skabe sofistikerede upcyclede fødevareingredienser i industriel skala.

De er forpligtet til innovation, produktkvalitet og bæredygtighed, og deres fødevareforskere deltager løbende i flere interne og eksterne forskningsprojekter for at arbejde med produktudvikling og forarbejdningsforbedringer. 

Agrain samarbejder med en række bryggerier om at upcycle deres mask og har udviklet en metode, til at frembringe næringsstoffer, aromaer og farver, så du får den ønskede kvalitet og unikke ingrediensegenskaber til dine fødevarer. 

Upcycling af mask har et kæmpe potentiale.

Fra det samme oprindelige korn kan vi nu både producere det øl, som alle elsker, men også spændende nye ingredienser - uden at dyrke mere jord.

Bevarelse af værdifulde ressourcer i fødevarekæden vil spille en afgørende rolle i omstillingen af verdens fødevaresystem, så det bliver mere bæredygtigt og gør fødevarer mere tilgængelige for alle.

Aktive filtre