Vezzani Grillo Sicilia D.O.C.

75 cl - 

Tropisk frugt, hvide blomster lang eftersmag

Køb nu! kun 35 stk. tilbage på lager!
79,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

 Denne vin fra Rocca er produceret af 100% Grillo-druer, der er dyrket på Sicilien, Italien.   Det er en flot hvidvin med lys strågul farve, delikat duft  af tropiske frugter og hvide blomster, frisk, rund og harmonisk frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.   Denne letdrikkelige hvidvin er særdeles velegnet som aperitif, til fiskeretter, lyst kød og salater.   Den skal serveres afkølet og bør drikkes forholdsvis ung.   Type: Tør Restsukker: Ca. 4,5 g/l

I 1880 grundlagde Francesco Rocca firmaet Vinicola Rocca. Firmaet har lige siden været en del af vinindustrien i Italien. Selskabet, der stadig ejes af familien Rocca, hedder i dag helt korrekt Angelo Rocca & Figli. I begyndelsen handlede Rocca kun med partivarer, men senere udvidede man med to vinerier med tilhørende landjord, så man nu også selv producerer vin. Udover de to vinerier råder Rocca over et topmoderne tappeanlæg og lager i Agrate Brianza, der er beliggende i Lombardiet, hvorfra man også distribuerer vinene. Det er noget af det mest prestigefyldte byggeri indenfor vinbranchen, som er bygget udelukkende i marmor og granit og består af kældre, som sikrer den optimale lagring af vin i både fade og tanke. 

Grillo er en italiensk grøn drue som anvendes til hvidvin især på sicilien. Grillo druen tåler høj varme og giver vin masser af frugt/tropisk præg.

Du vil eventuelt også synes om

18 andre varer i den samme kategori: