Salmiak Lakrids Med Mørk Chokolade 130g - DIN KJÆVSJIJD ! - Lakrids Kompagniet
Salmiak Lakrids overtrukket med en mørk chokolade i en praktisk bøtte med 130g
Den fristende kombination af salmiak lakrids sammen med den mørke chokolade, er gennemført kombination af syrlighed og bitterhed i duet med frugtige noter fra chokoladen.
Lakridser er kogt over en længere tid, det giver lakridsen den perfekte konsistens, blødhed samt al dente fornemelse.
Det er håndværk og homemade på Bornholm - Naturlig, glutenfri og vegan
- vi genbruger papkasser
- ring / sms 30281060
- her handles til laveste priser
Salmiak Lakrids Med Mørk Chokolade 130g - DIN KJÆVSJIJD !
DK/UK: Salmiak lakrids, overtrukkket med mørk chokolade/ Salmiak Liquorice, coated with dark chokolate
Ingredienser/Ingredients: 47% Mørk Chokolade/47% Dark Chocolate (Kakaomasse/Cocoa Mass, Sukker/Sugar, Kakaosmør/ Cocoa Butter, Kakaopulver/Cocoa Powder, Emulgator/Emulsifier: Sojalecitin/Soy Lecithin, Naturlig Vanilje Aroma/Natural Vanilla Flavour, E501) Rismel/ Rice Flour, Invertsukkersirup/Invert Sugar Syrup, Glukosesirup/ Glucose Syrup, Sukker/Sugar, Molasses, 4% Lakridsrod Ekstrakt (Ikke-Eu)/ 4%Liqourice Root Extract (Non-Eu), Stabilisatorer/Stabilizers: E420,1.5% Salmiak, 1% Havsalt/ 1% Seasalt, Rapsolie/ Rapeseed Oil, Stabilisatorer/ Stabilizers: E412, Johannesbrødkernemel/ Carob Seed Flour, Anisolie/Anise Oil, Majsstivelse/Corn Starch, Farve/ Color: E153, Glycerol, E500, Humleekstrakt/Hops Extract, Propylen Glycol, E172, Konserveringsmiddel/ Preser-Vative: E414, Vegetabilsk Olie/Vegetable Oil, E200, E330, Svovldioxid/ Sulfur Dioxide.
Kan Indeholde Spor Af: Jordnødder Og Nødder. / May Contain Traces Of: Peanuts And Nuts.
Indeholder Lakrids – Personer, Der Lider Af Forhøjet Blodtryk, Bør Undgå For Stort Indtag. /Contains Liquorice – People Suffering From High Blood Pressure Should Avoid Large Intake.
Næringsindhold Pr. 100g:
Energi/Energy: 1784 Kj/424 Kcal Fedt/Fat: 17,9 G -Heraf Mættede Fedtsyre/ Of Which Saturated Fat: 10 G Kulhydrat/Carbohydrate: 61,9 G -Heraf Sukkerarter/Of Which Sugars: 35,7 G Fibre/Fiber: 0,1G Protein: 3,9 G Salt: 0,93 G