Dürnstein Grüner Veltliner Federspiel - Tegernseerhof

75 cl. - 12,5% alc. 2019

En klassisk Grüner Veltliner med klar farve, delikat duft med et strejf af mineralske noter, fin og elegant frugtsmag samt en blid og behagelig eftersmag.

Tegernseerhof
Køb nu! kun 11 stk. tilbage på lager!
159,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Tegernseerhof Dürnstein Grüner Veltliner Federspiel 

Familien Mittelbach driver familiefirmaet Tegernseerhof med ca. 24 hektar vinmarker i de bedste vindyrkningsområder i østrigske Wachau og Krems. Mittelbach-familien producerer hovedsageligt hvidvine: Grüner Veltliner, Riesling og en lille smule Chardonnay. Rødvinsvarianterne er: Blauer Zweigelt og Blauburger. Denne vin er produceret af 100% Grüner Veltliner-druer, der er dyrket i Federspiel, Wachau, Østrig. Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt. Det er en kompleks og klassisk Grüner Veltliner med klar farve, delikat duft med et strejf af mineralske noter, fin og elegant frugtsmag samt en blid og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske hvidvin er særdeles velegnet som velkomst, til lettere madretter, fisk samt de diverse forretter. Vinen skal serveres afkølet og bør drikkes, mens den er ung og frisk.

Du vil eventuelt også synes om

2 andre varer i den samme kategori: