Dürnstein Grüner Veltliner Federspiel 2016
  • Dürnstein Grüner Veltliner Federspiel 2016

  Dürnstein Grüner Veltliner Federspiel - Tegernseerhof

  159,00 kr.

  75 cl. - 12,5% alc. 2019

  En klassisk Grüner Veltliner med klar farve, delikat duft med et strejf af mineralske noter, fin og elegant frugtsmag samt en blid og behagelig eftersmag.

  På lager

  Tegernseerhof Dürnstein Grüner Veltliner Federspiel 

  Familien Mittelbach driver familiefirmaet Tegernseerhof med ca. 24 hektar vinmarker i de bedste vindyrkningsområder i østrigske Wachau og Krems. Mittelbach-familien producerer hovedsageligt hvidvine: Grüner Veltliner, Riesling og en lille smule Chardonnay. Rødvinsvarianterne er: Blauer Zweigelt og Blauburger. Denne vin er produceret af 100% Grüner Veltliner-druer, der er dyrket i Federspiel, Wachau, Østrig. Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt. Det er en kompleks og klassisk Grüner Veltliner med klar farve, delikat duft med et strejf af mineralske noter, fin og elegant frugtsmag samt en blid og behagelig eftersmag.

  Denne harmoniske hvidvin er særdeles velegnet som velkomst, til lettere madretter, fisk samt de diverse forretter. Vinen skal serveres afkølet og bør drikkes, mens den er ung og frisk.

  Du vil eventuelt også synes om

 • Loibenberg Grüner Veltliner...

  75 cl. - 13% alc.

  kompleks og elegant hvidvin med flot farve og en delikat duft, frugtnoter samt en behagelig eftersmag.

  249,00 kr.