Vintersnaps - Brænderiet Enghaven
Før: 199,-
- vi genbruger papkasser
- ring / sms 30281060
- her handles til laveste priser
Denne snaps er produceret af Brænderiet Enghaven
Destillatet er lavet på kartofler, som har været brugt til at lave snaps på fra man begyndte at destillere i Danmark frem til slutningen af sidste århundrede, hvor de danske snapseproducenter holdt op med at bruge kartoflen.
Brænderiet Enghaven har valgt at tage kartoflen op igen som råvare for spiritus, da den giver en meget rund og mild spiritus, som samtidig er karakteriseret ved en lækker fedme.
Den traditionelle danske snaps er også kendetegnet ved at man har smagsat snapsen med urter eller bær. I denne snaps har Brænderiet Enghaven smagsat med porse, malurt og perikon, da disse spiller rigtigt fint sammen med hinanden og giver lidt kant til det runde kartoffeldestillat. Disse fire smagskomponenter giver en fed, blød og mild snaps, som nydes bedst ved 18-20 grader.
o 5 gastromænd på www.gastromand.dk den 8. december 2013
o 5 stjerner i Smag og Behag, november/december 2013
o 5 stjerner på www.vinavisen.dk i uge 46, 2013
Alkohol: 40
Indhold: 35 cl