Cider Stikkelsbær - Gooseberry - Vibegaard - Tør

3,5 % alc.  50 cl.

Pris inkl. pant

se evt. mere fra Vibegaard klik her

Vibegaard
Køb nu! kun 57 stk. tilbage på lager!

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
350,00 kr.15,00 kr.
55,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Cider Stikkelsbær Vibegaard

En let frisk perlende cider med Vibegaards egne stikkelsbær, som er høstet på det helt rigtige tidspunkt, hvor stikkelsbær har et optimalt indhold af frugtsukker. Giver en balanceret sødme, nydes afkølet til let mad.

Cider fremstillet af egne stikkelsbær Cider er en meget populær drik, særligt til de varme sommermåneder, men den kan drikkes hele året rundt, og derfor har vi valgt at fremstille vores helt egen stikkelsbær-cider. Den er et godt alternativ til både øl og vin, og den kan enten nydes som en velkomstdrink, ligesom den også kan drikkes både med og uden mad til.  ​

Hvad er cider?

Cider er en gæret most bestående af æbler eller pærer, men der kan også anvendes andre typer frugt afhængigt af den enkelte producent. Det er meget forskelligt, hvor meget alkohol der er i, men typisk har cideren en meget forfriskende og sød smag af frugter. En cider kan dog også sagtens være både mellemtør eller helt tør alt afhængigt af, hvilken præference du har.​ Vi fremstiller vores egen cider af stikkelsbær fra vores egen frugtplantage, og du kan derfor være helt sikker på, at den er fremstillet af de bedste råvarer.

3,5% alkohol 

Se mere på producentens side klik her

Du vil eventuelt også synes om

7 andre varer i den samme kategori: