Forside

Forside

Senest tilføjet

Senest tilføjet

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Vores ide er, at vi altid skal levere den bedste smagsoplevelse.

Vibegaard Single saft,  ja hvad er det ? Det er den ypperste måde at fremstille saft på, man presser nænsomt.

Vibegaard er dansk kvalitetsprodukt uden konserveringsmidler. 

 ​Vibegaard er en ejendom, der blot ligger 8 km øst for vadehavet, der til tider kan vise sig fra den lidt barske side. Sidder man ved stuehuset har man udsyn over bærmarkerne, en ren paradis at gå en stille sommer aften lige før høst, og smage på de vidunderlige bær, og se naturens dyr nyde livet i de lange rækker bær, ja så kan det ikke blive bedre. 

​  Vibegaard har et jordtilliggende på 136 ha og indtil 2014 var der 75 Ha bær fordelt på 58 Ha solbær, 8,5 Ha ribs, 8 Ha stikkelsesbær og 0,5 Ha aronia, svarende til ca. 390.000 buske. På grund af ekstremt lave priser på solbær de seneste 3 år, er 50 Ha solbær fjernet, så med de resterende 25 Ha er målet at de skal bruges til færdigvarer og til selv pluk for dem som selv ønsker at lave sin saft eller marmelade helt fra bunden .Vi har 1 mand beskæftiget på heltid og ca. 2 mand i høst og plantesæson.​

Aroniashot

Vibegaard Aronia / Ingefær shot er lavet på pressede aroniabær, ingefær samt æbler og stikkelsbær

Bærsaft drikkeklar 

Drikkeklar saft fra Vibegaard i Skærbæk ved Ribe i Jylland er et sundt og smagfuldt alternativ til de mange meget sukkerholdige læskedrikke, der findes på markedet. Vi er naturligvis stolte af, at vi kan levere drikkeklar saft, som er lavet af singlepressede bær. 

Bær Sirup

vi har udviklet en lækker dansk frugtsirup af højeste kvalitet. Den er baseret på tre fantastiske bærtyper, som er de klassiske danske bær – solbær, ribs og stikkelsbær.

Vinter Symfoni - Gløgg alkoholfri

Vælg mellem solbær og stikkelsbær, begge er tilsmagt julen krydderier og drikke varm i den kolde tid

Stikkelsbær drikke med/uden alkohol

Vælg mellem mousserende stikkelsbær, stikkelsbærcider og sikkelsbær øl

Gin og Likør

Se udvalget af vores gins og likør