Volbeat Rom 3 - Den Originale

70cl på 43% Alc. Bemærk det er den originale, hvor der står RUM nederst på etiketten. (som billedet viser)

Sød rom fra Caribien, Volbeat rom er blend af rom fra det caribiske. Den Dominikanske Republik, Jamaica, Barbados, Guatemale, Guyana og Trinidad.

VOLBEAT RUM
Køb nu! kun 6 stk. tilbage på lager!
899,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Lidt om Volbeat rommen:

Da Volbeat tilbage i 2016 lancerede deres første rom ville det berømte band tilbyde deres dedikerede fans noget ud over det sædvanlige. Noget særligt - noget der stimulerede bandets egen påskønnelse af alle de elementer, der hører med til at producere alkohol. Det gav dem dermed også mulighed for at henvende sig til en helt ny gruppe mennesker, som ikke allerede var Volbeat-fans. 

Volbeat har fordybet sig i processen i stedet for blot at lægge navn og logo til flasken. Foruden den særligt vigtige opgave med at tilsmage er bandet også involveret i produktionstrinnene. "Med musik ved jeg, hvad jeg gør, og jeg har mange års erfaring," forklarer Poulsen, da bandet har opnået at sælge multiplatin. "Men med rom lærer jeg stadig om aromaer og blandingsprocessen. Det er en oplevelsesrejse, og jeg er meget begejstret for at kunne give noget til folk. Selv dem, der måske siger, 'jeg bryder mig ikke om deres musik, men deres rom er skøn'." Han tilføjer med et grin: "Måske kan de lide musikken, når de har drukket hele flasken med rom!" 

Bandets søgen efter at finde og nu producere den perfekte rom har udviklet sig, på samme måde som bandets musik har. Første udgave var en gennemtrængende og fyldig udgave, mens Vol. 2 (lanceret i 2017) var en lettere og mere delikat sag.  Nu har Volbeat så endeligt føjet tredje version af deres eftertragtede rom til sortimentet. Nemlig Volbeat Rum Vol. lll. En mere prisvenlig udgave, hvilket der absolut ikke fornemmes i kvaliteten. 

Volbeat-rom vol. III er et blend fra forskellige lande/østater som Den Dominikanske Republik, Jamaica, Barbados, Guatemala, Guyana og Trinidad.  En slags "uni-rom" – en universalrom til alle. En rom, som romconnaisseurer vil elske - men også en rom, der kan omvende dem, som ikke er romentusiaster i forvejen. En koncentreret og alligevel delikat rom, hvor noter af honning, bagte pærer, karamel og chokolade på smuk og sødmefuld vis skaber denne smukke rom-oplevelse.  Hvad angår Volbeat-rom vol. III, har én tår samme effekt, som at én Volbeat-sang kan omvende en lytter til at blive fan.

Du vil eventuelt også synes om

7 andre varer i den samme kategori: