Paula Cabernet Sauvignon

Paula Cabernet Sauvignon

Køb nu! kun 65 stk. tilbage på lager!
79,00 kr.

Minimumsantallet for køb af varen er 6.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Argentina - Rødvin


Drue: Cabernet Sauvignon 

Denne vin kommer fra Viña Doña Paula, der er beliggende i ét af de højst beliggende områder i Lujan de Cuyo regionen i Mendoza provinsen i Argentina - et område, som er kendt for at producere argentinske vine af meget høj kvalitet. Viña Doña Paula råder over760 ha. vinmarker og har siden den første årgang i 1999 bevist, at de er i stand til at producere og levere flotte kvalitetsvine fra den nye verden. Lige siden Viña Doña Paula blev grundlagt i 1997 har det været et af de få argentinske vinfirmaer, der har valgt at producere argentinske vine specielt tilpasset eksportmarkedernes smag.

Viña Doña Paula producerer en serie vine under navnet Paula. Paula serien er billigere end Doña Paula serien og består ligeledes af varietal vine. Paula serien kendetegnes ved at være komplekse, intense og frugtrige vine i utrolig flot international stil.

Denne vin er produceret af 100% Cabernet Sauvignon druer, der er dyrket i Ugarteche og Luján de Cuyo i Mendoza provinsen i Argentina og har været lagret på ståltanke.

Det er en elegant vin med flot dybrød farve, intens duft af bl.a. krydderier og sort peber, blød og rund, men samtidig fyldig frugtsmag, bløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Vinen er særdeles velegnet til pasta-, grill- og risretter samt diverse oste.

Denne velafbalancerede og harmoniske vin kan med velbehag drikkes nu og de næste par år.

Alkoholprocent: 14 
Restsukker: Ca. 2,5 gr./ltr. 
Indhold: 75 cl. 
Type: Tør 

Du vil eventuelt også synes om

4 andre varer i den samme kategori: