Paula Malbec Mendoza

Paula Malbec Mendoza

Vinen er særdeles velegnet til rødt kød, lam samt diverse oste.

Køb nu! kun 36 stk. tilbage på lager!
79,00 kr.

Minimumsantallet for køb af varen er 6.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Paula Malbec Mendoza
Argentina - Rødvin

Drue: Malbec

 

Denne vin kommer fra Viña Doña Paula, der er beliggende i ét af de højst beliggende områder i Lujan de Cuyo regionen i Mendoza provinsen i Argentina - et område, som er kendt for at producere argentinske vine af meget høj kvalitet. Viña Doña Paula råder over 760 hektar vinmarker og har siden den første årgang i 1999 bevist, at de er i stand til at producere og levere flotte kvalitetsvine fra den nye verden. Lige siden Viña Doña Paula blev grundlagt i 1997 har det været et af de få argentinske vinfirmaer, der har valgt at producere argentinske vine specielt tilpasset eksportmarkedernes smag.

Viña Doña Paula producerer en serie vine under navnet Paula. Paula serien består af varietal vine og kendetegnes ved at være komplekse, intense og frugtige vine i utrolig flot international stil.

Denne vin er produceret af 100% Malbec druer, der er dyrket i Luján de Cuyo i Mendoza provinsen i Argentina og har været lagret på ståltanke.

Det er en elegant vin med dyb rød-violet farve, intens, let krydret duft af tørrede urter, modne frugter, blommer og sorte kirsebær, velafbalanceret, delikat og fyldig frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.

Vinen er særdeles velegnet til rødt kød, lam samt diverse oste.

Denne velafbalancerede og harmoniske vin kan med velbehag drikkes nu og de næste par år.


Alkoholprocent: 14
Restsukker: Ca. 2 g/l
Indhold: 75 cl
Type: Tør

Du vil eventuelt også synes om

4 andre varer i den samme kategori: