Beer Hugo - Baladin - Cocktail

23,7 cl. - 6,3% alc. - hyldeblomst, lavendel og pebermynte

Server high end coctails for dine gæster, som hvis du havde din egen bartender

Baladin Bierre
Køb nu! kun 18 stk. tilbage på lager!
46,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Flot lys og klar, strågul farve med fine og vedvarende bobler frigiver den dufte af blomster, wienerbrød og blide humletoner. 

Munden er omsluttet af blomsternoter som hyldeblomst og lavendel, skarpe antydninger af pebermynte fra Piemonte, let bitter og citrusnote, der kommer fra Baladin Isaac  øl.

Server ved 6 - 8 grader

Oprindelsen af ​​Hugo-cocktail (af Michele Marzella): “Faderskabet til Hugo-cocktailen er omdiskuteret.

Hvad man med sikkerhed ved, er, at den kommer fra Trentino i syd tyrol, hvor beboerne i bjerghytterne brugte lækre lokale hyldeblomstlikører til at blande et "aromatisk" alternativ til den klassiske spritz.

 Vi har besluttet at hylde denne moderne bestseller med en ny fortolkning. 

Baladin øl cocktails kommer fra ideen om at lave klassiske cocktails ved hjælp af håndværksøl, hvis aromatiske egenskaber er ideelle til respektfuldt at genfortolke deres opskrifter.

Baladin pubber og restauranter har længe tilbudt nogle "twists på klassikere" til kunder, der kan lide cocktails. Deres succes har ansporet Teos ønske om at skabe en række drinks, der er klar til enhver lejlighed: ved en bar eller et pub bord, eller komfortabelt siddende på din sofa derhjemme. Det, der gør dem unikke, er ikke kun brugen af ​​øl, men også af spiritus, hvor alkoholen er destilleret fra øl.

Ideen opstod oprindeligt ved at give nyt liv til øl, der er tilbage i vores lagre på grund af nedlukningen, men det skubbede faktisk Baladin-filosofien endnu længere i dens bestræbelser på at skabe en kort og kontrolleret forsyningskæde

Til vores øl Hugo,  for at sikre, at Baladin ølcocktails er så drikkevenlige som muligt, fås de i dåser med poppende ender, hvilket gør det rigtig nemt at skænke dem op. Den samme dåse, afkølet, kan også bruges til at nippe til cocktailen direkte fra den, eller med et sugerør.   

Du vil eventuelt også synes om

7 andre varer i den samme kategori: