Kendall-Jackson Highland Estates Hawkeye Mountain Cabernet Sauvignon 2005

Kendall-Jackson Highland Estates Hawkeye Mountain Cabernet Sauvignon

U.S.A. - Rødvin

Drue: Cabernet Sauvignon 
Årgang: 2005 

Køb nu! kun 25 stk. tilbage på lager!
775,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Drue: Cabernet Sauvignon 

Årgang: 2005

 Vingården, som i 1974 blev købt af familien Jackson, består af 35 ha. og er beliggende i Lakeport, i det nordlige Californien. Da de købte den, var det en frugtplantage, men i 1982 blev den omdannet til vingård. Gode vine begynder på vingården. Hos Kendall-Jackson er man stolte over at få druer fra nogle af de bedste og fineste vingårde i Californien, heriblandt Highland Estates vingårdene, som er beliggende oppe i bjergene.


Highland Estates-serien handler udelukkende om terroir. Hver enkelt etikette viser hvor druerne er dyrket. Kombinationen af jordbundens beskaffenhed, den høje beliggenhed og klimaet på den enkelte vingård udgør rygraden i disse vines kraftige stil.

Denne vin er produceret af 100% Cabernet Sauvignon druer, der er dyrket i Alexander Valley i Sonomo County i Californien, USA.

Vinen har været lagret 16 måneder på egetræsfade.

Det er en utrolig elegant og kompleks vin med flot granatrød farve, delikat duft af røde frugter og røget egetræ, saftig og fyldig smag af kirsebær, brombær, mokka og tranebær samt behagelige tanniner og en lang og vedvarende eftersmag.

Der er kun produceret et begrænset antal flasker af denne fremragende rødvin.

92 point på www.erobertparker.com og i Wine Advocate

 Alkoholprocent: 14,5 

Indhold: 75 cl.

Type: Tør 

Du vil eventuelt også synes om

19 andre varer i den samme kategori: