1 fl. Krohn Portvin og Påske Chokoladeæg - 4 stk i æsken - Ole Chokolade
Du får:
1 fl. Krohn Lbv portvin 2016 a 75 cl.
og
1 x Gaveske med 4 chokoladeæg - Hjemmelavet hos Ole Chokolade
Sælges fra februar til Påske
- vi genbruger papkasser
- ring / sms 30281060
- her handles til laveste priser
HJEMMELAVEDE MESTERÆG vægt 120g
Æskernes indhold kan varierer mellem FØLGENDE VARIANTER:
Mandel/Hasselnød - 2 slags nougat overtrukket med lys chokolade, drysset med nødder Nougat -
Ren nougat overtrukket med lys chokolade
Pebermynte - Pebermyntecreme overtrukket med mørk chokolade og lagt på marcipanbund
Citron - Citroncreme overtrukket med hvid chokolade og lagt på marcipanbund
Lakrids - Marcipan lavet på hasselnød overtrukket med flødechokolade og et strejf af lakrids
Pistacie - Marcipanpistacie overtrukket med mørk chokolade Marcipan -
Ren marcipan overtrukket med mørk chokolade
Nougat/Marcipan - Marcipan og nougat overtrukket med mørk chokolade
INGREDIENSER: Hasselnøddepasta (HASSELNØDDER,sukker, vand, invertsukker). Flødechokolade (sukker, kakaosmør, SØDMÆLK, kakaomasse, emulgator: SOJALECITHIN, naturlig vaniljearoma). Mørk chokolade (Kakaomasse, sukker,kakaosmør, fedtreduceret kakaopulver, stabilisator: SOJALECITHIN, naturlig vaniljearoma) lakrids. Marcipan (MANDLER, sukker, vand, invertsukker).Citron creme (Glukosesirup, sukker, SKUMMETMÆLKSPULVER, vand, vegetabilsk fedt, modificeret stivelse, citronkoncentrat, syre: citronsyre, naturlig citronaroma, emulgator: mono- og diglycerider af fedtsyrer, farvstof:betacaroten, antioxidant:natriummetabisulfit. Hvid chokolade (sukker, kakaosmør, SØDMÆLK, emulgator: SOJALECITHIN, vanillin).
Næringsindhold pr. 100g: Energi: 2177Kj/518Kcal Fedt 34,0g Mættet fedt 11,6g Kulhydrat 42,2g Sukkerarter 41,0g Protein 8,5g Kostfibre 5,5g
Ole Chokolade siden 1966
På et tidspunkt var der en mand, der besluttede sig for at lave chokolade. Han hed Ole og var en rigtig ildsjæl og iværksætter. Året var 1966, supermarkeder og masseproduktion var så småt ved at sætte sig godt til rette på danskernes smagsløg. Heldigvis ville Ole det anderledes og gik i gang med at lave sin egen chokolade af de bedste råvarer på den lille fabrik, der den dag i dag stadig laver god, håndlavet chokolade til hele Danmark. Forretningen blev større og større, og kunderne blev flere og flere. Men årene gik også, så med tiden overtog Oles døtre både kogekarrene og direktørstolen. Men de overtog også selve filosofien i virksomheden. Nemlig filosofien om, at ethvert stykke chokolade skal være lavet i hånden, og at der aldrig nogensinde skal gås på kompromis i forhold til råvarer og kvalitet. Vi er en familieejet virksomhed, der fremstiller hjemmelavet chokolade i fineste kvalitet. Det har vi gjort siden 1966. Vores chokolade produceres af verdens bedste råvarer fra eget chokoladeværksted i Kolding. Ole Chokolade er især kendt for den gode chokolade, men også for de unikke og flotte æsker med det svungne Ole logo. Vores chokoladestykker er håndlavet kvalitet og der er kræset om hvert enkelt stykke. Ole Chokolade er et af Danmarks mest eksklusive chokolademærker i dag. Vi kan levere flotte gaveæsker med kundens logo og budskab, som anvendes som firma gaver, salg og markedsføring kampagner, receptionsgaver, julegaver, påskegaver m.m. Gennem vores ekspertise og med vores leverandørers mere end 100 års erfaring, har vi i dag en marcipan i verdensklasse. Hos Ole Chokolade sammensætter vi de bedste råvarer der giver den runde og bløde smag, som kendetegner vores håndlavede chokolader. Vi holder fast i gode håndværksmæssige traditioner og vi kunne aldrig drømme om at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er Ole's chokolade en udsøgt nydelse - stykke for stykke.