Krohn Late Bottled Vintage 2016

75 cl. - 20% alc.  - flasket i oktober 2021 Markedspris 225,-

Kæft det her smager godt godt, krydret, blid, urtet og god god syre, og slet ikke så dessert agtig som 2015, som er ligeså fantastisk, bare på en mere bærsød måde. 

Køb nu! kun 109 stk. tilbage på lager!

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
3179,00 kr.120,00 kr.
219,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Krohn Late Bottled Vintage 2016

Krohn's Late Bottled Vintage er en af de få, der laves på helt samme metode som Vintage Port, ingen filtrering, klaring og koldtapning, bortset fra den dobbelt så lange tid på fad inden tapningen. En intenst bær præget vin af de bedste druer, da Krohn valgte ikke at lave vintage i årgangen. God til oste, især de blå, nødder og desserter med chokolade og bær, nyd den også meget gerne helt uden andet til..

Late Bottled Vintage / LBV er portvin fra én årgang, som har dennes- og producentens karakteristika. I modsætning til Vintage Port ligger vinen på fad i 4-4½ år før tapning (late bottled). Det er stadig en meget mørk, intenst frugtig vin, men med den længere tid på fad er en større del af det massive garvesyreindhold i den unge vin udfældet i fadet inden tapningen. Vinen er i princippet drikkeklar, når den kommer på flaske, og der er ikke nær så meget bundfald, men næsten alle bedre LBV'er vil vinde yderligere ved fortsat lagring. Den tåler at være åben noget bedre end Vintage Port, men toppen af kvaliteterne mistes hurtigere end i en Colheita Port.

Du vil eventuelt også synes om

23 andre varer i den samme kategori: