Diplomatico Single Vintage 2007
  Diplomatico Single Vintage 2007 - Gaveæske
  • Diplomatico Single Vintage 2007
  • Diplomatico Single Vintage 2007 - Gaveæske

  Diplomatico Single Vintage 2007 - i Gaveæske

  897,00 kr.

  2007 43% - 70 cl.  Lige nu gratis fragt inkl.

  Skal du være en af de første til at få den nye vintage 2007 Diplomatico rom

  Den er rundere den er glattere, den har søde noter, af de skønneste røde frugter, i duet med chokolade, vanilje og krydderier som giver en eventyrlig balance. 

  på lager

  Den er rundere den er glattere, den har søde noter, af de skønneste røde frugter, i duet med chokolade, vanilje og krydderier som giver en eventyrlig balance. I ganen opleves de sødeste frugter, i balance med kaffe, chokolade, og en lille smule træ fra fadene, en blød langvarig eftersmag, der giver trang til endnu en mundfuld 

  Diplomático Single Vintage er fremstillet af særligt udvalgte rom reserver valgt af Maestros Roneros. Når de vælger en rom, der er modnet på en unik og ekstraordinær måde, adskiller de den omhyggeligt fra resten. Disse ekstraordinære fade samles derefter i vintage batches, hvilket er rom, som er destilleret fra samme år, og er blevet lagret i 12 år hovedsageligt på ex-bourbon- og single malt whisky fade. Efter at disse rom reserver er blevet omhyggeligt blended, lagres de i et ekstra år i fine Olloroso sherry fade, for at give rommen sin fantastiske finish og genkendelige stil i rommen.

  Diplomatico er internationalt anerkendt som en af de bedste rom fra Sydamerika. Den produceres på Destillerieas Unidas (DUSA), som har produceret højkvalitets spiritus i mere end 53 år og har 7 destillationsapparater (3 pot destillater og 4 kolonne destillater).

  Diplomatico har vundet over 54 medaljer ved internationale konkurrencer såsom SIP Awards, San Francisco World Spirits, Miami Rum XP, Monde Selection etc.

  I 2011 opnåede Master Blenderen mr. Tito Cordero stor anerkendelse, da han blev kåret som verdens bedste master blender, som den første venezuelaner nogensinde.

  Flagskibet for Diplomatico er deres Diplomatico Reserva Exclusiva, som er et blend udelukkende af rom destilleret i pot destillater og lageret i op til 12 år. Reserva Exclusiva er et pragt eksemplar på alt det, som Diplomatico har at byde på; karakteristisk rund sødme, frugtige noter og en høj intensitet i smagsprofilen.

  Sådan Adskiller Vintage 2007 sig: 

  Selvom dette blend ligner de andre årgange, adskiller hver udgivelse sig subtilt fra år til år. Gennem de forskellige årgange kan vi opfatte, hvordan ånden udvikler sig hvert år med hensyn til væskens vekselvirkning med de forskellige miljøforhold. Single Vintage 2007 er rundere og glattere end forgængeren. Smageprofilen bygger på Diplomáticos stil for at levere en raffineret og elegant blanding, der vil glæde de fleste som sætter den for munden.

  En rom også med et godt investerings potentiale.

  Læs meget mere om diplomatico her

  Du vil eventuelt også synes om

 • Ron Esclavo XO Rom

  Ron Esclavo XO Rom 42 %

  499,00 kr.
  • Ron Esclavo XO Cask 1423...

   Strength 65%, 50cl -  den rigtige som billedet

   Se anmeldelse på gastromand klik her

   775,00 kr.
   • Ron Magec Ron Añejo XO...

    Der balancerer en sødme i smagen af karamel, modne bananer, appelsin og tørrede frugter.

    70 cl.

    397,00 kr.
    • Diplomatico Single Vintage...

     Diplomatico rom

     Noter af toasted træ, krydderier, vanilje, kaffe og chokolade.

     2004 43% 70 cl. - Rom fra Venezuela 

     2.997,00 kr.
     • Tilsvarende artikler på bloggen