Diplomatico

  Diplomatico Rom

Diplomatico er særlig kendt blandt danskere for deres Diplomatico Reserva Exclusiva som er vellidt af rigtig mange, men flere gode rom fra Diplomáticos destilleriet som ligger ved foden af ​​Andesbjergene i Venezuela, hvor det reneste vand løber, for at få det allerbedste ud af rommen. 

Diplomatico Vintage rom, Ja, hvad i alverden betyder det!! Vintage er når rom er fra en bestemt årgang, og rommen laves kun i gode årgange dvs. hvis høsten af sukkerrør ikke lever op til højeste kvalitet, ja så kommer der altså ingen diplomatio vintage, som derfor også på grund af de små mængder også er blevet et samler og investerings rom. Hvis du googler lidt på de forskellige vintage rom fra diplomatico vel du opdage mogle meget høje priserne på dem, såfremt du kan finde nogen som ikke er blevet drukken. (-:

Diplomatico Ambassador, Er toppen af poppen  fra diplomatico kun lavet i ganske få mængder om året og lagret lige så længe som whisky nemlig mindst 12 år på egetræsfade, perfekt hvis man skal give en meget særlig gave.

Diplomatico Distillery Collection, her sætter Diplomatico focus på selve destillations processen og aparatet, pot-still, batch kettle og kolonne. Virkelig en oplevelse at nyde rommen samt smage forskellen. 

Aktive filtre